Burak'ta avrupa maddesi!

Golcü oyuncu, pazartesi günü düzenlenecek imza töreni ile kendisini 4 yıl daha bordo mavili renklere bağlayacak imzayı atacak.Trabzonspor yıldız futbolcusu Burak Yılmaz ile her konuda anlaşmaya vardı. Golcü oyuncu, pazartesi günü düzenlenecek imza töreni

Burak'ta avrupa maddesi!

Golcü oyuncu, pazartesi günü düzenlenecek imza töreni ile kendisini 4 yıl daha bordo mavili renklere bağlayacak imzayı atacak.

Trabzonspor yıldız futbolcusu Burak Yılmaz ile her konuda anlaşmaya vardı. Golcü oyuncu, pazartesi günü düzenlenecek imza töreni ile kendisini 4 yıl daha bordo mavili renklere bağlayacak imzayı atacak. Golcü oyuncunun Trabzonspor'dan alacağı yıllık ücretin 1 milyon 800 bin Euro olacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon ligde Fenerbahçeli Alex de Souza'nın ardından 19 gol atan ve geçirdiği sakatlıklara rağmen büyük özveri göstererek Trabzonspor'un başarısında önemli rol oynayan Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'la olan birlikteliği 4 yıl daha sürecek.

Bu yıl yeni transfer olmuş gibi sezona başlayacak olan yıldız futbolcuya önümüzdeki sezon itibariyle tavan ücret ödemesi yapılacak. Ayrıca geçen sezon Avrupa'nın da dikkatini çeken ancak tavrını Trabzonspor'dan yana koyan Burak Yılmaz'ın yeni sözleşmesine "Avrupa'dan teklif gelirse 5 milyon Euro getirerek giderim" maddesi koydurduğu öğrenildi.

Bu arada Şampiyonlar ligi 3. tur ön eleme maçında Portekiz'in Benfica takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor'da bu maçın hazırlıkları aralıksız sürerken Teknik Direktör Şenol Güneş antrenmanları basına ve taraftara kapatmaya hazırlandığı belirtildi.

Benfica'nın, Toulouse ile oynadığı hazırlık maçını izleyip Trabzon'a dönen Güneş'in kurmaylarıyla Benfica üzerinde çalışmalar yaptığı öğrenilirken taktiksel anlamda çalışmalar yapmak için antrenmanları basına ve taraftara kapatma düşüncesinde olduğu ifade edildi.

Öte yandan Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş futbol federasyonu Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen "Oyunlardan olimpiyatlara Trabzon ve spor turizmi" konulu panelde , son günlerde futbolda yaşanan şike ve teşvik soruşturması hakkında konuştu. Deneyimli teknik adam "Suçlu kimse cezasını çekmeli, bu gelecek nesiller için de önemli" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler