Burak'mayki Başkası Atsın!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor sahasında Kayserispor ile karşı karşıya geliyor.Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 16:00'da başlayacak mücad

Burak'mayki Başkası Atsın!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor sahasında Kayserispor ile karşı karşıya geliyor.

Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 16:00'da başlayacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek.

TRABZONSPOR: Tolga Zengin, Celustka, Giray Kaçar, Glowacki, Ferhat Öztorun, Zokora, Colman, Serkan Balcı, Alanzinho, Halil Altıntop, Burak Yılmaz.

KAYSERİSPOR: Navarro, Pekarik, Eren, Khizanishvili, Hasan Ali, Cem Sultan, Santana, Furkan, Riveros, Amrabat, Gökhan Ünal.

Maç başladı. Maçtan Notlar (İlk Yarı)

Maç Kayserispor'un vuruşuyla başladı.

Dak 2 Kayserispor ilk atağı gerçekleştirmek isteyen ekip oldu. Ara pasına hareketlenen Cem Sultan'dan önce Ferhat Öztorun araya girdi.

Dak 4 Colman, sol kanattan hareketlenen Ferhat Öztorun'a pas atmak istedi ancak top Ferhat'ın arkasında kaldı.

Dak 6 Halil Altıntop Alanzinho'ya harika bir pas attı Alanzinho topu ayağından açarak yüzde yüz golü kaçırdı.

Dak 7 Alanzinho Burak'tan aldığı pasta kaleci Navarro ile karşı karşıya kaldı. Navarro'yu çalımlayıp golünü atmak istedi ancak topu ayağından açınca mutlak bir golden oldu Karadeniz ekibi.

Dak 10 Colman ceza sahası hemen dışında Serkan'a pas atıyor, Serkan yerden sertçe güzel vurdu top az farkla dışarı çıktı.

Dak 14 Gökhan Ünal'ın pası ile topu önünde bulan Cem Sultan savumayı geçti ama ardından oyunu bıraktı ve faul bekledi. Halis Özkahya devam ettirdi.

Dak 16 Cem Sultan sağ kanatta Amrabat'ın pası ile topla buluştu ve ceza alanına girdi. Sağ çaprazdan çıkardığı şut Tolga'da kaldı.

Dak 18 Trabzonspor'da sakatlanan Ferhat Öztorun yerini Adrian'a bırakmak zorunda kaldı.

Dak 20 Serkan Balcı sağ kanattan mükemmel taşıdı topu. Ceza alanına kestiği topla içeride Burak oldukça müsait bir pozisyonda buluştu ancak şutu, çok farklı şekilde auta çıktı.

Dak 24 Burak Yılmaz ceza sahası içinde yerde kalıyor hakem penaltı noktasını göstermiyor. Burak ile yüzde yüz gol kaçtı.

Dak 29 Burak Yılmaaaaaaaaaaaaaz ve gooooooooooooooooooolllll. Alanzinho harika bir pas atıyor alda at dercesine Burak'a Burak'ta penaltı noktasından topu boş kaleye görderiyor ve top ağlardı. Burak Yılmaz gol sayısını 12'ye çıkarttı.

Dak 31 Amrabat sol kanattan içeriye doğru ortaladı ancak top hiçbir Kayserili oyuncuya ulaşamdan auta çıktı.

Dak 35 Trabzonspor çok iyi oynuyor bu dakikalarda.

Dak 38 Amrabat sağ kanada geçti ve hemen tehlike yarattı. Ceza alanına girip çıkardığı pasla Gökhan buluştu topla ancak Gökhan çok kötü vurdu ve top auta çıktı.

Dak 43 Kayserispor'da Cem Sultan sarı kart görüyor.

Dak 45 Zokora Burak ile oynadı ancak Burak'ın tek pasını gönderdiği bölgede hiçbir Trabzonspor'lu yoktu.

İkinci Yarı Başladı.

İkinci yarı Trabzonspor'un vuruşu ile başladı.

Dak 46 Kayserispor'da Gökhan Ünal yerini Ömer Şişmanoğlu'na bıraktı.

Dak 48 Burak Yılmaz savunmanın arkasında topla buluştu. Navarro adeta bir stoper gibi çıktı ceza alanı dışına ve Burak'ın şutunu ayakları ile engelledi. Devam eden atakta Burak, Adrian'a gönderdi topu. Adrian tekrar Burak'a çıkarmak istedi bu arada Kayserispor savunması araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

Dak 50 Adrian sağ kanattan kaçan Halil'e çıkardı pasını. Halil ceza alanına doğru yerden ortaladı. Burak penaltı noktasının hafif gerisinden topun gelişine vurdu ancak top auta çıktı.

Dak 54 Kayserispor'da Riveros yerini Okay Yokuşlu'ya bıraktı.

Dak 59 Burak Yılmaz mükemmel bir serbest vuruş kullandı. Önce üst direğe çarpan top ardından yere çarpıp tekrar üst direğe vurdu ve oyun alanına döndü. Trabzonsporlu oyuncular gol diye sevinirken yan hakem ve Halis Özkahya gol kararı vermedi.

Trabzonspor'un bariz golü verilmiyor. Burak'ın serbest vuruşunda top çizgiyi geçti ancak hakem Özkahya gol kararını vermedi.

Dak 60 Amrabat'a yaptığı faul sonrası Celutska sarı kart gördü.

Dak 61 Halis Özkahya yedek kulübesindeki Aykut'a itirazlarından dolayı sarı kart gösteriyor.

Dak 66 Kayserispor'da Cem Sultan yerini James Troisi'ye bıraktı.

Dak 68 Alanzinho suratle ceza alanına hareketlendi. Santana arkadan yaptığı müdahale sonucu hem tehlikeli bir noktada faul yaptı hem de sarı kart gördü.

Dak 70 Amrabat sağ kanatta Zokora ile girdiği pozisyonda faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.

Dak 73 Kayserispor sağ köşe gönderine yakın bir noktadan serbest vuruş kullandı ancak top Tolga'da kaldı.

Dak 74 Burak Yılmaz ve goooooooooooooooooooooooooooooooooool. Zokora harika bir pas atıyor Burak'da aynı şekilde tek vuruş yaparak golü yapmayı başarıyor. İki hamlede gol yapıyor Trabzonspor. Burak Yılmaz gol sayısını 13'e çıkarıttı.

Dak 77 Kayserispor sağ kanattan Amrabat ile atak geliştirmek istedi ancak Trabzonspor savunması izin vermedi.

Dak 80 Trabzonspor'lu taraftarlar tribünde "meksika dalgası" yaparak 2-0'lık üstünlüğün keyfini sürüyor.

Dak 82 Celutska sol kanattan ceza alanına geldi. Pasını çıkardığı yerde kendi takım arkadaşları değil Kayserispor savunması vardı.

Dak 83 Amrabat'ın zayıf savunma yönünden faydalanan Celutska ikinci yarı sol kanattan birçok bindirme yaptı bugün.

Dak 87 Alanzinho ara pası ile topu Burak'la buluşturmak istedi ancak savunma izin vermedi.

Dak 88 Troisi gol atıyor. Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 1

Dak 88 Colman çıkıyor Aykut Akgün giriyor.

Dak 90 Trabzonspor'da Serkan Balcı yerini Mustafa Yumlu'ya bıraktı.

Dak 90 Ve karşılaşma sona erdi. Trabzonspor karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor