Burak'ın yokluğunu aratmayacağız

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, transferi gündemde olan Burak Yılmaz'ın yokluğunu aratmamak için takım olarak mücadelenin içinde olacakları belirterek, hedeflerinin geçtiğimiz sezondan daha iyi bir Trabzonspor ortaya koymak olduğunu söyledi.

Burak'ın yokluğunu aratmayacağız

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, transferi gündemde olan Burak Yılmaz'ın yokluğunu aratmamak için takım olarak mücadelenin içinde olacakları belirterek, hedeflerinin geçtiğimiz sezondan daha iyi bir Trabzonspor ortaya koymak olduğunu söyledi. 


Trabzonsporlu futbolculardan Alanzinho, Serkan Balcı ve Yasin Özketin'in bir bankanın taraftarlar için çıkarttığı özel kartın kampanyasının tanıtımına katıldılar. Bankada bordo-mavili forma ile karşılayan banka personeli birlikte fotoğraf çektiren futbolculardan Alanzinho ve Serkan Balcı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Gişeye geçerek müşterilere işlem yapan Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, sezonu iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, “Bizim hedefimiz geçen sezondan daha yi bir Trabzonspor ortaya koymak. Çünkü Trabzonspor büyük bir kulüptür ve her sezon güçlü olmak zorunda. O yüzden iyi bir çalışma döneminden sonra iyi bir başlangıçla sezona iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Burak bizim için iyi bir futbolcudur.

Geçtiğimiz sezon takıma çok büyük katkısı oldu ve gol kralı oldu. Böyle bir futbolcuların teklifler alması doğaldır. Tabi gidebilir kendisi için iyi tercihi kullanabilir. Burak’ı hem arkadaş hem de futbolcu olarak Trabzonspor’a katkı yapan biriydi ama kendisi için iyi olanı yapacaksa buna bir şey diyemeyiz. Şundan herkesin emin olmasını istiyorum, Trabzonspor’da kalan oyuncuların hepsi onun yokluğunu aratmayacak kadar mücadelenin içinde olacaktır” ifadesini kullandı.

SERKAN BALCI: "HUKUKSAL OLARAK ŞAMPİYONLUĞUMUZ İLAN EDİLDİ"


Trabzonspor'un başarılı oyuncularından Serkan Balcı ise sezona çok iyi bir antrenmanla başladıklarını söyleyerek, "Yeni antrenör yardımcımız da geldi. Yanı şuan her şey bizim istediğimiz gibi gidiyor. Tabi ki yeni arkadaşlarımız gelecek, gidenlerimiz olacak. Bizim için her şey çok olumlu şuan. İnşallah bunu kamp dönemine de yayarak birlik ve beraberliğimizi üst seviyeye çıkararak geçen sene üzdüğümüz taraftarlarımızı bu yıl sevindiririz. Taraftarlarımıza daha güzel şeyler yaşatacağımıza inanıyorum. Bize güvenip inanmalarını istiyoruz. Her şekilde her şeyle tam destek olmalarını istiyoruz” diye konuştu.


Serkan, Burak Yılmaz'ın takım için hem oyuncu olarak hem de arkadaş olarak çok önemli biri olduğu ifade ederek şunları söyledi: 


“Burak bizim için çok önemli oyuncuydu. Arkadaşımız bir sıçrama yakaladı. Tabiî ki de bunu değerlendirecektir. Bizde kalsa arkadaşlık olarak çok seviniriz. Onun kendi tercihi inşallah onun hakkında neyse hayırlısı olsun. Kendisiyle görüştük onun için oda beklemede. Trabzonspor’u çok sevdiğini her yerde söylüyor. Transfer dönemini biz konuşmuyoruz onunla çünkü herkes ona o soruyu soruyor.” 


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar'ın İstanbul 16. Ağır ceza mahkemesi tarafından yürütülen Futbolda Şike davasından beraat etmesinin ardından hukuksal olarak şampiyonluklarının ilan edildiğini ifade eden Serkan Balcı, "Sonuçta aklanmaları çok önemlidir. Bu da bizim hukuksal olarak şampiyonluğumuzun ilanıdır. Bu senede inşallah kupayı sahada kaldıracağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler