Burak'ın yerine Henrique

  Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde kemik ödemi oluşan Bordo-Mavili takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz’ın bu hafta sonu deplasmanla ligin son maçı olan Orduspor karşılaşmasında görev alamamasına karşı Teknik Direktör Şenol Güneş,

Burak'ın yerine Henrique

 

 

Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde kemik ödemi oluşan Bordo-Mavili takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz’ın bu hafta sonu deplasmanla ligin son maçı olan Orduspor karşılaşmasında görev alamamasına karşı Teknik Direktör Şenol Güneş, Brezilyalı oyuncu Henrique ve Halil ile yakından ilgileniyor.

Bu oyuncularla sık sık konuşan Güneş, Fenerbahçe maçını unutarak Karadeniz derbisi maçına odaklanmalarını istiyor. Fenerbahçe’yi ellerinden kaçırdıklarını ifade eden golcü oyuncalar, bize olan güveni boşa çıkarmayacağız. Bu maçta atacağımız gollerle hem ligi galibiyetle kapatacağız hem de taraftarlarımızın gönlünü alacağız” diye konuştular. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor