Burak'ın babasından açıklama!

Erciyesspor'da ilk antrenmanına çıkan teknik direktör Fikret Yılmaz, mavi siyahlı ekibe oğlu gibi genç ve yetenekli oyuncular kazandıracağını söyledi. Baba Yılmaz, Burak'ın büyük bir aksilik olmazsa gelecek sezonda da Trabzonspor'da top koşturacağını söyl

Burak'ın babasından açıklama!

Erciyesspor'da ilk antrenmanına çıkan teknik direktör Fikret Yılmaz, mavi siyahlı ekibe oğlu gibi genç ve yetenekli oyuncular kazandıracağını söyledi. Baba Yılmaz, Burak'ın büyük bir aksilik olmazsa gelecek sezonda da Trabzonspor'da top koşturacağını söyleyerek şöyle konuştu:

"Oğlumun Trabzonspor'da 2 sezon daha top koşturmasını istiyor ve arzuluyorum. Burak da zaten böyle düşünüyor. Trabzonspor'u kendi yuvası gibi görüyor. Orada çok mutlu. Bir başka deyişle kanı Trabzonspor'la uyuştu. Yeni sezonda da Trabzonsspor forması altında top koşturmak izin 2 yıllık mukaveleyi imzalayacak. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor