Burak'ın annesi O an bayılmış!

Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ederek zirvedeki yerini koruyan Trabzonspor'un galibiyet golünü atan Burak, kafilenin dönüşünde Trabzon Havalimanı'nda taraftarların ilgi odağı oldu.Taraftarlar, geçen hafta oynadığı Konyaspor maçında beyninde kan pıhtılaş

Burak'ın annesi O an bayılmış!

Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ederek zirvedeki yerini koruyan Trabzonspor'un galibiyet golünü atan Burak, kafilenin dönüşünde Trabzon Havalimanı'nda taraftarların ilgi odağı oldu.

Taraftarlar, geçen hafta oynadığı Konyaspor maçında beyninde kan pıhtılaşması oluşmasına rağmen ısrarla oynamak isteyen Burak'ın başını öpmek için birbirleriyle yarıştı. Burak ise taraftarlara "Başım size feda" diye seslendi.

Golü attıktan sonra kameralara "anne" diye bağıran Burak, maçı televizyondan heyecanla izleyen annesinin baygınlık geçirdiğini söyledi.

DOKTOR ÇUBUKÇU:"KALBİM DURUYORDU"
Bu arada Hakan Ayaz'ın yerine kulübede yer alan doktor Ahmet Çubukçu, maç içerisinde inanılmaz heyecan yaşadığını söyledi.

Çubukçu, gözlerinin Burak Yılmaz'da, kalbinin ise sahada olduğunu belirterek, "Burak Yılmaz'ın gösterdiği özveriyi taktir etmemek imkansız. Ben koyu bir Trabzonsporlu'yum. Maç içerisinde çok heyecanlandım. Yaşadığımız galibiyetin Burak'ın ayağından gelen golle olması beni çok daha mutlu etti.

Maç içerisinde kalbimin bir an duracağını sandım. Müthiş bir duyguydu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor