Burak'ın alternatifi kim olacak?

Yıldız oyuncu cezalı duruma düştüğü için Karabük maçında Trabzonspor’un gol ümidi Brozek'in olması bekleniyor.Süper Lig'in 33. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenen Trabzonspor'da gol makinesi Burak Yılmaz sarı kart görüp, cezalı duruma

Burak'ın alternatifi kim olacak?

Yıldız oyuncu cezalı duruma düştüğü için Karabük maçında Trabzonspor’un gol ümidi Brozek'in olması bekleniyor.

Süper Lig'in 33. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenen Trabzonspor'da gol makinesi Burak Yılmaz sarı kart görüp, cezalı duruma düşmüştü.

Karadeniz ekibinin hafta sonunda Karabük deplasmanında bu rolü kimin üstleneceği belli oldu. Teknik Direktör Şenol Güneş'in, Karabükspor'a karşı forvette Pawell Brozek'i oynatması bekleniyor.

Güneş, idmanlarda tüm takımın Polonyalı yıldızı gol pozisyonuna sokması için uğraş veriyor.

Güneş'in, Pawell'e; "Sana çok güveniyorum. Bu maçta gol yükümüzü sırtlayacaksın. Fenerbahçe'nin durumuyla ilgilenmiyoruz. Biz kendi işimizi yapacağız, gerisine karışmayacağız. Mutlak suretle bu maçı almak zorundayız. Bu sınavda göster kendini" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler