Burak’ın alternatifi Cenk Tosun

Trabzonspor yönetimi teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfere start verdi. Bordo-mavili ekipte Leicester City’nin stoperi Sol Bamba’nın yanı sıra Gaziantepsporlu Dany, Eskişehirsporlu Alper Potuk ve  Bucasporlu Emre Güral’dan sonra Ga

Burak’ın alternatifi Cenk Tosun

Trabzonspor yönetimi teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfere start verdi.

 

Bordo-mavili ekipte Leicester City’nin stoperi Sol Bamba’nın yanı sıra Gaziantepsporlu Dany, Eskişehirsporlu Alper Potuk ve  Bucasporlu Emre Güral’dan sonra Gaziantepli Cenk’i de listeye dahil etti.

 

Bordo mavili yönetim Lazio’ya transferi an meselesi olan Burak’ın yerine düşündüğü Gaziantepspor’un gurbetci golcüsü Cenk Tosun için girişimlere başladı.

 

Bordo mavili yöneticiler Cenk Tosun içinde kırmızı siyahlıların yönetiminin kapısını çalarken G.Antep yönetimi Dany ve Cenk Tosun için astronomik bonservis bedeli istedi. 

 

CENK: SEVE SEVE GELİRİM

Cenk Tosun, dün haber61.net'in Almanya'da sorularını cevaplandırmıştı. Cenk konuya ilişkin, "Benim için hiçbir sorun yok. Trabzonspor'da oynamak isterim. İki kulübün başkanı da anlaşırsa benden yana sorun yok. Trabzonspor çok büyük bir camia" dedi.

 

Cenk Tosun, "Transferle ilgili menajerim görüşüyor. İki yıllık daha sözleşmem var. Şartlara bağlı herşey, başkanlara bağlı. Onlar anlaşırlarsa zaten ben gelirim" diye konuştu.

 

15 HAZİRAN KİLİT TARİH

Kulüpteki yolsuzluk nedeniyle başkan ve yöneticileri tutuklu bulunan Gaziantep yönetimi pazarlıklar için Trabzonspor’dan 15 haziran’a kadar süre istedi. Kulübün yetkili isimlerinin tutuklu bulunması ve pazarlık yapacak yetkilerinin olmaması nedeniyle bu transferler 15 hazirandan sonraya kaldı.

 

Bu tarihte yeniden hakim karşısına çıkacak olan G.Antep başkanı  İbrahim Kızıl ve yöneticilerin tutukluluk halinin kaldırılması halinde  Dany ve Cenk transferi için pazarlıklar yeniden başlayacak.

 

Başkan Kızıl ve yöneticilerin tutukluluk halinin kaldırılmaması halinde ise Gaziantep yönetimi kongre kararı alacak ve yeni yönetimini belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor