Burak'ın 61'ine sadece 2 kaldı!

Ligde geçtiğimiz hafta Samsunspor ile oynanan karşılaşmada 2 gol atarak gol krallığını perçinleyen Trabzonsporlu Burak Yılmaz, kariyerinde Süper Lig seviyesindeki 59. golüne ulaştı. Ligde bugüne kadar farklı formalar altında 133 maçta forma giyen Burak’ın

Burak'ın 61'ine sadece 2 kaldı!

Ligde geçtiğimiz hafta Samsunspor ile oynanan karşılaşmada 2 gol atarak gol krallığını perçinleyen Trabzonsporlu Burak Yılmaz, kariyerinde Süper Lig seviyesindeki 59. golüne ulaştı. 

Ligde bugüne kadar farklı formalar altında 133 maçta forma giyen Burak’ın 61 sayısına ulaşmasına 2 gol kaldı. 

Burak’ın ayrıca Türkiye Kupası ve özel maçlarda 4’er, şimdiki adıyla Bank Asya 1.Lig’de 18, A2 Ligi’nde 5, Milli Takım formasıyla da Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’nde 3 golü bulunuyor.

Kariyerinde tüm kategorilerde 93 gole ulaşan Burak, son golleriyle kendi performans rekorunu da kırmış oldu. Golcü oyuncu ligdeki gollerinin 41’ini Trabzonspor formasıyla kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor