Burak'a tepki bitmiyor!

Trabzonspor’un  Galatasaray ile berabere kaldığı maçın ardından Burak Yılmaz’ın bordo mavili kulübün efsanelerini hedef alan açıklamalarına yönelik tepkiler dinmiyor.  Burak’a ilk tepkiler efsane futbolculardan gelirken  bugün de Trabzonspor Profesyonel F

Burak'a tepki bitmiyor!

Trabzonspor’un  Galatasaray ile berabere kaldığı maçın ardından Burak Yılmaz’ın bordo mavili kulübün efsanelerini hedef alan açıklamalarına yönelik tepkiler dinmiyor.  Burak’a ilk tepkiler efsane futbolculardan gelirken  bugün de Trabzonspor Profesyonel Futbolcular Derneği bir açıklama yaparak tepkisini ortaya koydu.

Trabzonspor Profesyonel  Futbolcular Derneği adına konuşan Halil İbrahim Akçay şu ifadeleri kullandı;

 “  İyi futbolcu olmak , iyi birey olmak değildir. Kariyerli üst kulüplerde oynayan futbolcular, toplum kültürü, bilgi birikimi ,vizyon , misyon ve  donanımlı olmalıdır. Para , işin profesyonelliğini belirtmek için önemli etken demek ki. Burak Yılmaz paranın haricinde diğer hiçbir özelliğe sahip olmadığından Galatasaray camiası da Burak’a bir ders verecektir. Ve nasıl bir futbolcu transfer ettiğini düşünecektir. Efsane bu özelliklerle oluşur.

Büyük kulüplerde futbolcular kulüplerin sorumluluğunu, büyüklüğünü , camiayı yönlendirebilecek oyuncular olmalı. “

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler