Burak'a 'fitre' kampanyası

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz'ın 430 bin euro'luk alacağı için bordo-mavili kulübe icra takibi başlatması büyük bir şok etkisi yarattı. Trabzonspor Yönetimi, Burak'ın alacağından dolayı kulübü icraya verdiği haberlerini doğrular

Burak'a 'fitre' kampanyası

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz'ın 430 bin euro'luk alacağı için bordo-mavili kulübe icra takibi başlatması büyük bir şok etkisi yarattı.

 

Trabzonspor Yönetimi, Burak'ın alacağından dolayı kulübü icraya verdiği haberlerini doğrularen; milli futbolcunun bu durumdan haberinin olmadığı iddia edildi.

 

Trabzonspor'dan garanti para ve maç başı ücretleriyle birlikte toplam yıllık 2.2 milyon euro kazanan Burak Yılmaz'ın, kalan 430 bin euro'luk alacağı için avukatı kanalıyla icra takibi başlatması ile ilgili belgenin kendilerine ulaştığını kaydeden Trabzonspor Kulübü Genel Müdürü Sinan Zengin, "Bu gelişmeye şaşırdık. Çünkü kulüp tarihinde ilk kez böyle bir durum oluyor" şeklinde konuştu.

Burak Yılmaz'ın Bordo-Mavili kulüpte forma giyerken en yakınında olan isimlerden biri hiç kuşkusuz Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Denizeri...

 

Davayı öğrenir öğrenmez Burak Yılmaz'la temasa geçtiğini belirten Denizeri, "Olayı duyunca Burak'la görüştüm. Çok üzüldüğümüzü, şaşırdığımızı söyledim. Trabzonspor'un ona kattıkları karşısında yaptığının yanlış olduğunu söyledim." ifadelerini kullkandı.

 

Öte yandan Trabzonspor taraftarı ve yerel basını Burak Yılmaz'ın kulüpteki alacakları için icra takibi başlatmasına büyük tepki gösterdi. Burak Yılmaz'ın 430 bin euroluk alacağı için kampanya başlatan bordo-mavili taraftarlar, hem mikro blog sitesi twitter hem de çeşitli forumlar üzerinden "Burak Yılmaz'ın alacağını toplayacağımız fitreler ile karşılayalım. Herkesten bu konuda yardım bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor