Burak'a bir darbe de Terim'den

A Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, son maçlarda istediği performansı ortaya koyamayan Burak Yılmaz'ı, Estonya ve Hollanda maçlarında kadroda düşünmüyor. Terim, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde de Burak Yılmaz'ın form düşüklüğü sebebiyle yıld

Burak'a bir darbe de Terim'den

A Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, son maçlarda istediği performansı ortaya koyamayan Burak Yılmaz'ı, Estonya ve Hollanda maçlarında kadroda düşünmüyor. Terim, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde de Burak Yılmaz'ın form düşüklüğü sebebiyle yıldız oyuncuyu yedek bırakmıştı. Drogba'nın da tek forvetli sistemde ilk tercih olması oyuncunun başka kulüp aramasına da neden olmuştu. Basına da Terim-Burak arasında bir sorun olduğu iddiası yansımıştı.

GALATASARAY'DA 3. SIRAYA DÜŞTÜ

Burak Yılmaz, son oynanan maçlarda taraftarın da tepkisini çekmiş ve sarı kırmızılıların yeni teknik direktörü Mancini tarafından Şampiyonlar Ligi maçında da yedek koltuğunda oturtulmuştu. Juventus maçında 90 dakika oyuna girme şansı bulamayan Burak Yılmaz bir anda sarı kırmızılı ekibin 3. Golcüsü durumuna düşmüştü.

TERİM UMUT'U 11'E ALACAK

Hem form düşüklüğü hem de 11'deki yerini kaybetmesinden sonra morali bozulan Burak Yılmaz, Akhisar maçında kendisine verilen şansı değerlendirememişti. Fatih Terim tüm bunları göz önünde bulundurarak Estonya ve Hollanda maçında ilk 11'de Umut Bulut'a yer vermeyi planlıyor.

MANCİNİ DE KESECEK

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin, yıldız futbolcuyu formsuzluğu nedeniyle yedeğe çekeceği, forvette Drogba-Umut ikilisine yer vereceği iddia edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler