Burak’a 10 gün izin

 Trabzonspor başkanı Sadri Şener, Burak Yılmaz'ın kendilerinden transferi için izin istediğini belirtip "Teklifler olduğunu ve gitmek istediğini söyledi. Biz de izin verdik" dediAVRUPADAN TEKLİFLER ALMIŞ Şener, Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili olarak d

Burak’a 10 gün izin

 

Trabzonspor başkanı Sadri Şener, Burak Yılmaz'ın kendilerinden transferi için izin istediğini belirtip "Teklifler olduğunu ve gitmek istediğini söyledi. Biz de izin verdik" dedi

AVRUPADAN TEKLİFLER ALMIŞ

 Şener, Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili olarak dün kendi ofisinde bir görüşme yaptıklarını ifade ederek, "Efendi gibi geldi ve bize gelecekle ilgili planlarını anlattı. Avrupa'nın bazı kulüplerinden teklifler almış. " ifadelerini kullandı.

BURAK’IN DAVRANIŞI ŞIK

 Burak'ın yaklaşımını çok hoş bulduğunu ifade eden Şener, "Sözleşmesinde '5 milyon euro'ya yurt dışında bir kulübe gider' diye madde var. İstese bizimle görüşmeden de bunu devreye sokabilirdi. Burak daha öncekiler gibi davranmadı" diye konuştu.

10 GÜN İÇİNDE NETLEŞTİR

Burak Yılmaz'a "10 gün içinde transferini hallet. Biz de ona göre bir rota çizelim" dediğini ifade eden Sadri Şener, "Bu kulübe önemli hizmetleri olmuştur. Teşekkür ederiz. İzin istedi, biz de verdik. Mutlaka onun boşluğunu dolduracak birini buluruz" dedi.

Trabzonspor sözleşmesindeki madde gereği 5 milyon euro bonservise gidecek olan Burak'ın bir sonra  ki satışından da yüzde 25 pay alacak.

TOPLANTIYLA VEDA EDECEK

Kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini açıklayan Burak Yılmaz, Trabzon'da bir basın toplantısı düzenlemek için yönetimden izin istedi. Yıldız futbolcunun, veda toplantısında Trabzonspor'dan ayrılma nedenlerini ve gelecekle ilgili planlarını anlatacağı dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor