Burak Yılmaz'ın 189 günü

Burak Yılmaz, geçen sezonun 31. haftasında oynanan Gaziantepspor maçından bu yana 189 gündür oynadığı her lig maçında gol atma başarısı gösterdi.Trabzonspor'un bu sezon Lig'de oynadığı 10 maçın 8'in de forma giyen Burak, 720 dakika sahada kaldı ve 13 gol

Burak Yılmaz'ın 189 günü

Burak Yılmaz, geçen sezonun 31. haftasında oynanan Gaziantepspor maçından bu yana 189 gündür oynadığı her lig maçında gol atma başarısı gösterdi.

Trabzonspor'un bu sezon Lig'de oynadığı 10 maçın 8'in de forma giyen Burak, 720 dakika sahada kaldı ve 13 gol attı. Oynadığı maçlarda her 55 dakika da bir gol atan Burak, bu istatistik ile Messi, Ronaldo, Dzeko, Gomez ve Van Persie gibi isimleri geçmiş oldu. Burak, gol bakımından bu sezon ligde yer alan 9 takımı da geride bıraktı. Burak Yılmaz'ın, Trabzonspor'un topladığı 19 puanın 16'ın da doğrudan katkısı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor