Burak Yılmaz'dan çarpıcı açıklama

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Burak Yılmaz, Şenol Güneş'le birlikte futbol anlayışındaki eksiklikleri giderdiğini belirterek, "Daha iyi olmak için çalışıyorum. Burada 7. şampiyonluğun altına imzamızı atmak istiyoruz" dedi. Trabzonspor'da bu sezon gös

Burak Yılmaz'dan çarpıcı açıklama

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Burak Yılmaz, Şenol Güneş'le birlikte futbol anlayışındaki eksiklikleri giderdiğini belirterek, "Daha iyi olmak için çalışıyorum. Burada 7. şampiyonluğun altına imzamızı atmak istiyoruz" dedi.

Trabzonspor'da bu sezon gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken Burak Yılmaz, Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımın başına geçmesiyle futbol anlayışında eksik olan yönleri giderdiğini söyledi. Burak, Trabzonspor dergisindeki röportajında, daha iyi olmak için çalıştığını da belirterek, "Laf olsun diye söylemiyorum ama burada olmaktan çok mutluyum. Buraya geldikten sonra Trabzonspor'un nasıl kulübüne bağlı bir taraftarı olduğunu daha iyi anladım. Trabzonspor'un tarihinde 6 olan şampiyonluk sayısını 7 yapmak istiyoruz. Bunun altına imza atmak çok farklı bir duygu olacaktır. Umarım sezon sonuna kadar bu performansımızı devam ettiririz ve mutlu sona ulaşırız" dedi.

Burak, taraftar olmadan atılan gollerin hiçbir anlamı olmadığını da belirterek, "Gol atınca sevinci taraftarlarla yaşamak çok farklı oluyor. Şampiyonluğun taraftarlarımızı ne kadar mutlu edeceğinin İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve kazandığımız Türkiye Kupası ile Süper Kupa maçlarından sonra az da olsa gördük. Şampiyonluk coşkusu ise bunların yanında hayal dahi edilemez. Şu anda bulunduğumuz konumda biri veya birilerinin katkısı var diye bir ayrım yapmak doğru değil. Burada şunun katkısı fazla derseniz, diğerine haksızlık yapmış olursunuz. Eğer ortada bir başarı varsa ki, henüz yolun yarısındayız, bunda başkanımızdan çaycımıza kadar herkesin katkısı var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler