Burak Yılmaz'a uyarı geliyor!

UEFA Avrupa Ligi Play- Off turu ilk maçında, Athletic Bilbao karşısında gördüğü erken kırmızı kartla takımını eksik bırakan Burak Yılmaz'a uyarı geliyor.Teknik Direktör Şenol Güneş, son zamanlarda bir haller olan golcü oyuncusuna telkinlerde bulunacak.Geç

Burak Yılmaz'a uyarı geliyor!

UEFA Avrupa Ligi Play- Off turu ilk maçında, Athletic Bilbao karşısında gördüğü erken kırmızı kartla takımını eksik bırakan Burak Yılmaz'a uyarı geliyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş, son zamanlarda bir haller olan golcü oyuncusuna telkinlerde bulunacak.
Geçtiğimiz sezon ligde oynadığı 30 maçta 19 gol atarak futbol yaşantısının altın çağını yaşayan Burak Yılmaz, bu sezon kendisinden beklenen yüksek performansa henüz cevap verememenin sıkıntılarını yaşamaya başladı. Bir ara özel yaşantısıyla da gündem gelen son olarak ta rakip oyuncuya attığı kasti tekme sonrası takımını 10 kişi bırakan golcü oyuncu uyarı gelecek.
Trabzonspor'un gol yollarındaki önemli ismi olan Burak Yılmaz, Avrupa Ligi Play- Off turunda Athletic Bilbao karşısında gördüğü erken kırmızı kartla takımını eksik bıraktı. Bordo-Mavililer için oldukça önemli olan karşılaşmanın henüz 5. dakikasında Burak, İker Muniain'le taç çizgisinin dışına taşınan ikili mücadelesi sırasında İspanyol futbolcuya tekme attı. İtalyan hakemi Daniele Orsato, Burak'ın hareketini kaçırmadı ve direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Tecrübeli oyuncunun kırmız kart
görmesiyle eksik kalan Bordo Mavililer, müsabaka süresi içinde çok zor anlar yaşadı. Adeta kendi yarı alanına çekilerek etten bir duvar oluşturdu. Hücum da top tutmakta güçlük çeken Trabzonspor zaman zaman yakaladığı çok net gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Bordo-mavili takım Burak Yılmaz'ın yokluğunu karşılaşma da his etti.
Burak Yılmaz'ın gereksiz ve acemi bir şekilde kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakmasına en çok sinirlenen teknik direktör Şenol Güneş oldu. Athletic Bilbao ile İstanbul'da oynanacak olan rövanş maçında oyuncusundan yararlanamayacak olmanın sıkıntısını yaşayan Şenol Güneş, en güvendiği oyuncuların başında gelen golcü oyuncusunun son dönemlerdeki hallerinden memnun olmaması üzerine milli oyuncu ile görüşerek bir takım uyarılarda bulunacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor