Burak Yılmaz zor günler yaşıyor!

Trabzonspor'da geçmişte gol krallığı yaşayan Burak Yılmaz zor günler yaşıyor...   Şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon Euro'ya imza atarak Çin'in Beijing Guoan kulübüne transfer olan yıldız futbolcunun eşi İstem Yılmaz, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla boş

Burak Yılmaz zor günler yaşıyor!
Trabzonspor'da geçmişte gol krallığı yaşayan Burak Yılmaz zor günler yaşıyor...
 
Şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon Euro'ya imza atarak Çin'in Beijing Guoan kulübüne transfer olan yıldız futbolcunun eşi İstem Yılmaz, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtı. İstem Hanım'ın, Burak Yılmaz'dan 10 milyon TL tazminat istediği öğrenildi. 
 
YILMAZ EVE YAKLAŞAMAYACAK
 
Dört aylık hamile olan İstem Yılmaz, önce kendisini darp ettiği iddiasıyla Burak Yılmaz için evden uzaklaştırma kararı aldırdı. Hafta başında ise avukatı aracılığıyla Bakırköy Aile Mahkemesi'ne başvurdu. 2 yıl önce evlenen çiftin Nazlı adında bir kızları bulunuyor.
İlişkili Haber
 
 
TRANSFERİ BÜYÜK SES GETİRDİ 
 
Burak Yılmaz, 28 milyon Euro'luk transfer ücretiyle en pahalı Türk sporcular listesinde üst sıralarda yer alıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler