Burak Yılmaz zirveden düşmüyor

Attigi gollerle Trabzonspor'un basarisinda buyuk pay sahibi olan Burak Yilmaz, gol kralliginin yani sira spor haberlerinde de en cok adi gecen futbolcu oldu.Medya Takip Ajansi Interpress'in ulusal, bolgesel ve yerel iki bine yakin gazete ile dergiyi kapsa

Burak Yılmaz zirveden düşmüyor

Attigi gollerle Trabzonspor'un basarisinda buyuk pay sahibi olan Burak Yilmaz, gol kralliginin yani sira spor haberlerinde de en cok adi gecen futbolcu oldu.

Medya Takip Ajansi Interpress'in ulusal, bolgesel ve yerel iki bine yakin gazete ile dergiyi kapsayan arastirmasina gore, Ekim ayinda attigi gollerle Trabzonspor ve Milli Takimi sirtlayan Burak Yilmaz'in, spor sayfalarinda yayinlanan bin 67 haberde isminin yer aldigi ortaya cikti. Ayin en populer sporcu listesinde ikinci sirada, Besiktas'in sorunlu Ispanyol yildizi Guti Hernandez 894 haberle yer alirken, yine siyah-beyazli takimin Portekizli yildizi Quaresma da isminin yer aldigi 698 haberle ucuncu oldu.

Fenerbahce'nin milli futbolcusu Gokhan Gonul de 572 haberle dorduncu olurken, Galatasaray'in file bekcisi Muslera da 537 haberde yer alarak besinci sirayi aldi.

BESIKTAS YINE EN COK KULUP OLDU KONUSULAN

Ayrica, yapilan arastirmaya gore haberlerde en cok ismi gecen spor kulubu yine Besiktas oldu. Siyah-beyazli kulubun faaliyet gosterdigi spor dallari dahil 3 bin 583 haberde isminin gectigi belirlendi. Ikinci sirada 3 bin 356 haberli Fenerbahce yer alirken, Galatasaray, isminin gectigi 3 bin 167 haberle ucuncu oldu. Ayni listede Trabzonspor cikan 2 bin 961 haberle dorduncu, Kayserispor da hakkinda yayinlanan 2 bin 548 haberle besinci sirayi aldi. Anadolu takimlari icinde Orduspor, Bursaspor ve Eskisehirspor ise 2 bin haber barajini asan diger kulupler oldular.

FATIH TERIM, EN COK HABER OLAN TEKNIK DIREKTOR

Ekim ayinda spor sayfalarinda en cok haberde ismi gecen teknik direktor siralamasinda ise ilk sirada bu sezon yeniden Galatasaray'in basina gecen Fatih Terim 987 haberle yer aldi. Ikinci sirada Trabzonspor'un teknik direktorlugunu basariyla surduren Senol Gunes, 923 haberle yer alirken, Fenerbahce Teknik Direktoru Aykut Kocaman ise 791 haberle ucuncu oldu. Besiktas'in Portekizli calistiricisi Carlos Carvalhal 695 haberde ismi gecerek dorduncu sirayi alirken, Bursaspor Teknik Direktoru Ertugrul Saglam da 621 haberle besinci oldu..

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler