Burak Yılmaz yeniden doğdu

Trabzonspor'un başarısında önemli pay sahibi olan Burak Yılmaz, teknik direktör Şenol Güneş ile yakaladıkları birliktelik ruhu ile yeniden doğduğunu söyledi. Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup e

Burak Yılmaz yeniden doğdu

Trabzonspor'un başarısında önemli pay sahibi olan Burak Yılmaz, teknik direktör Şenol Güneş ile yakaladıkları birliktelik ruhu ile yeniden doğduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup eden Trabzonspor'da takımı adına 2 gol atan başarılı oyuncusu Burak Yılmaz, Umut Bulut ile birlikte ligdeki gol sayısını 8'e çıkardı. Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi önemli kulüplerde yaşadığı maceranın ardından Eskişehirspor'da oynama fırsatı bulmasına rağmen kendisini gösteremeyen Burak, geçtiğimiz sezonun ortasında transfer olduğu Trabzonspor'da Şenol Güneş ile birlikte adeta yeniden doğdu.

Umut Bulut ile birlikte takımın en golcü oyuncusu olan Burak Yılmaz, teknik direktör Şenol Güneş'in her zaman kendisine sahip çıktığını belirterek, "Her zaman hocamın vermiş olduğu kararlara saygı duydum. Vermiş olduğu nasihatleri ve önerileri her zaman aklımın bir köşesinde tuttum. Eleştirilerin yapıldığı dönemlerde benimle sürekli görüşerek sahip çıktı. Başarımın altından Şenol hoca ile yakaladığımız birliktelik ruhu var. Ben de onu utandırmamak için elimden geleni yapıyorum" dedi.

Maçın henüz başında attığı gol ve daha sonra kullandığı penaltı atışını gole çevirerek 2 gole imza atan Burak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile zor bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Maça eşitlik gelmesinin ardından zorlandık. Rakip iyi kapandı ve iyi hücum yaptı. Ama kaybetmeyi hiç düşünmedik. Muhteşem taraftarımızın önünde bu aklımızın ucundan bile geçmedi. Trabzonspor'un 26 yıllık bir özlemi var. Bu özleme son verip tarihe geçmek istiyoruz. Ezeli rakiplerimiz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın önündeyiz. Bu durum bizi şımartmıyor aksine işimizi daha iyi yapmamız bakımından büyük bir sorumluluk yüklüyor. Sonuçta biz işimize bakıyoruz. Artık bu yoldan dönmek yok, Şampiyonluk yolunda enim adımlarla ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler