Burak Yılmaz, UEFA'ya konuştu!

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda yarın Almanya ile oynayacağımız maç öncesi Trabzonspor forveti Burak Yılmaz UEFA'ya konuştuUEFA.com'a röportaj veren Burak Yılmaz için; "İlk uluslararası maçına 2006 yılının Nisan ayında Fatih Terim tarafında

Burak Yılmaz, UEFA'ya konuştu!

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda yarın Almanya ile oynayacağımız maç öncesi Trabzonspor forveti Burak Yılmaz UEFA'ya konuştu

UEFA.com'a röportaj veren Burak Yılmaz için; "İlk uluslararası maçına 2006 yılının Nisan ayında Fatih Terim tarafından Azerbaycan karşısında çıkan Burak Beşiktaş, Manisaspor ve Fenerbahçe'de kanat oyuncusu olarak oynadı. Fakat Trabzonspor'a gittikten sonra bir gol makinasına döndü ve forvette görev almaya başladı" ifadeleri kullanıldı.

Burak Yılmaz son iki maçı değerlendirirken; "2 maçtan 4 puan alacağımız eminim" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü; "Almanya karşısında en az bir puana ihtiyacımız var. Yenemiyorsak yenilmek de istemiyoruz. Almanya'ya karşı büyük saygı duyuyoruz. Fakat evimizde oynayacağımız bu maçta Almanya'yı yenecek gücümüz ve yeteneğimiz olduğuna inanıyorum."

"Almanya her zaman disiplinli ve güçlü bir takım. Son yıllarda bu özelliklerinin yanına bir de yaratıcılığı eklediler. Oyunları ve güçleri bizden üstün. Ama dünyada yenilmeyecek bir takım yoktur. Almanya'yı gözümüzde ne kadar çok büyütmüyorsak Azerbaycan'ı da o kadar hafife almıyoruz."

"HIDDINK BANA GÜVENİYOR"
Hiddink'in kendisine güvendiğini dile getiren başarılı forvet "Hocamız, bana her zaman ne istediğini söyler. Bana karşı olan inancını hissediyorum. Bu futbolcunun oyunu için çok önemli bir faktör. Kadromuz büyük turnuvalarda başarı elde edecek bir güvene ve yeteneğe sahip" dedi.

UEFA.com'un haberinde Burak Yılmaz için Guus Hiddink ve Şenol Güneş'in de görüşlerine yer verildi.

"BURAK TAM BİR PROFESYONEL"
Hollandalı çalıştırıcı Burak için "O tam bir profesyonel" ifadesini kullandı. Hiddink, Burak hakkında "Onun azim ve yeteneğine hayranım. Antrenmanda hiç bir zaman çalışmasını aksatmaz. O yüzden asla ondan şikayetçi olmam. Maç içerisinde takımına bütün gücünü verir. Maçlarda asla risk almaktan kaçınmaz" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK YOL KATETTİ"
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Burak Yılmaz'ı överken, "Trabzonspor'da büyük yol katetti. Yeteneğine yetenek kattı" dedi. Güneş ayrıca başarılı oyuncu için, "Güçlü bir karakteri ve oyunu var. Türkiye şu anda Avrupa'da yıldız olacak bir forvete sahip" şeklinde sözlerini bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler