Burak Yılmaz sessizliğe büründü

Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarında rakip kaleleri havalandıramayan Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz'a nazar değdi. Art arda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken gol makinası, son iki haftada ise sessizliğe büründü. Trabzonspor forması

Burak Yılmaz sessizliğe büründü

Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarında rakip kaleleri havalandıramayan Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz'a nazar değdi. Art arda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken gol makinası, son iki haftada ise sessizliğe büründü.

Trabzonspor formasıyla kariyerinin en önemli yılını yaşayan Burak Yılmaz, yeni rekorlara imza atarken son iki haftada oynanan Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarında gol atma başarısı gösteremedi. Her iki maçta da performans olarak beğenilmeyen golcü oyuncu, oynadığı futbol, attığı goller ve transferleriyle sürekli gündeme gelmesi üzerine golcü oyuncuya nazar değdi yorumları yapılıyor.

Bu sezon attığı gollerle bordo-mavili takımı sırtlayan Burak Yılmaz, forma giydiği 22 maçın 15'inde gol atma başarısı gösteren başarılı forvet oyuncusu Trabzonspor'un attığı 44 golün 25'ini atarken seri gollerine 7. haftalık bir aranın ardından Bursaspor karşısında son vermişti. Medical Park Antalyaspor karşısında da gol atma başarısı gösteremeyen forvet oyuncu iki haftalık bir sessizliğe büründü.

Spor Toto Süper Ligde forma giydiği ilk 8 maçta art arda goller atarak 13 gole imza atan Burak, 10. hafta oynanan Kayserispor maçı sonrası oynadığı Mersin İdman Yurdu, Beşiktaş, Sivasspor, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında gol atamamıştı. Gol orucunu ilk yarının son maçı olan Orduspor maçında attığı 3 golle son veren başarılı forvet oyuncusu arka arkaya oynanan Manisaspor (1), İstanbul Büyükşehir Belediyespor (2), Samsunspor (2), Karabükspor (1), Eskişehirspor'a (1) ve Ankaragücü'ne (2) maçlarında üst üste gol atma başarısı gösteren başarılı oyuncu Burasspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarında beklentilere cevap vermedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor