'Burak Yılmaz parayı çok sever'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Burak Yılmaz'ın, 'şu tarihlerde Trabzon'da oynadım' demesine gerek yok. Bir de dava açmış bize, parayı çok sevdiği için" dedi. Biz bitiririz bu sezonu ama federasyon nasıl bitirecek?TFF'nin iftar yemeğine 4 büyük kulüp ve

'Burak Yılmaz parayı çok sever'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Burak Yılmaz'ın, 'şu tarihlerde Trabzon'da oynadım' demesine gerek yok. Bir de dava açmış bize, parayı çok sevdiği için" dedi.

 

Biz bitiririz bu sezonu ama federasyon nasıl bitirecek?

TFF'nin iftar yemeğine 4 büyük kulüp ve Bursaspor başkanlarının katılmamasını da değerlendiren Şener, "Futbol ailesi kucaklaşıyor diye yemeğe çağırmışlar. 

 

Benim şampiyonluk kupamı versinler öyle bir kucaklayacağım ki hepsini. Ama o gerçekleşene kadar futbol ailesinin dışında tutun beni, kulübümü ve camiamı. Dirayetli bir yönetim olsaydı koşa koşa giderdi oraya kulüp başkanları" dedi.

 

Şener, "Bu küskünlüklerle sezonu nasıl bitireceksiniz?" sorusunu da, "Biz bitiririz bu sezonu ama federasyon nasıl bitirecek onu bilmiyorum" diye yanıtladı.

 

Trabzonspor'un TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray'la arasının kötü olmasını da değerlendiren Şener, "Büyük takımlarla veya federasyonla aranın iyi olması 5 dakikalık şey. Şık demeçler verirsin hepsiyle iyi olursun. O kolay bir tarzdır.

 

Ama mücadele etmek zordur. Bizim yapımız mücadelecidir. Diğer takımlarla veya federasyonla aramızın kötü olmasında bir kusurumuz olduğuna inanmıyorum. Fenerbahçe ile o yıl aynı puanı almakta bir kusurumuz yok. Federasyon bölümünde kupayı veya o yılın şampiyonluğunu bize vermemelerinde kusurumuz yok.

 

Ben orada kendime kusur arayamam herhalde. Galatasaray ile de Burak transferi konusu var. Bana göre değmezdi. Koca kulüp Galatasaray. Bizimle olan dostluklarını bozmak da çok şık bir şey değildi.

 

Burak'la artık ilgimiz yok. Onun da artık, 'şu tarihlerde Trabzon'da oynadım' demesine gerek yok. Bir de dava açmış bize, parayı çok sevdiği için. O da öyle, Selçuk da öyle. Öderiz parasını, sıkıntı olmaz" dedi.

 

Egemen sadece para konusunda profesyonel 

Son yıllarda Galatasaray'a giden futbolcuları da değerlendiren Şener şöyle devam etti:

 

"Selçuk Trabzon'da yaşamayı sevmediği için gitti. Egemen zaten profesyonel kelimesini sadece para hususunda kullanıyor.

 

Şimdi de Fenerbahçe'ye gitti. Profesyonellik tarifinde kulüp sevgisi, kulübe sahip çıkma, o takımı tutma, renklerini sevme gibi şeyler de vardır. Egemen kardeşimizde bu yok. Sadece parasını ödediğinde o kulübün elemanı olur ve bunu da profesyonellik olarak adlandırır. Engin zaten belli.

 

Şu anda Galatasaray'da da gündemde. Biz de diğer kulüpler kadar para veriyoruz. Geçen sezondan Burak hariç, tek bir futbolcumuza bir kuruş borcumuz yok.

 

Tüm oyuncularımızın Galatasaray'a gitmesiyle ilgili çok şey de söylemek istemiyorum ama Galatasaray da biraz daha çalışıp oyuncu yetiştirebilir. Sadece parasıyla oyuncu almak da çok şık değil."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler