Burak Yılmaz özür diledi

Galatasaray'da milli futbolcu Burak Yılmaz mikro blog sitesi twitter'ındaki hesabından yaptığı açıklama ile özür diledi.Tecrübeli golcü yaptığı açıklamalar ve Real Madrid ile oynanan maç ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:"Dün hocamızın da dediği gibi

Burak Yılmaz özür diledi

Galatasaray'da milli futbolcu Burak Yılmaz mikro blog sitesi twitter'ındaki hesabından yaptığı açıklama ile özür diledi.

Tecrübeli golcü yaptığı açıklamalar ve Real Madrid ile oynanan maç ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Dün hocamızın da dediği gibi öncelikle tüm camiamızdan ve taraftarımızdan özür dilerim. Açıklamaya dilimin varmadığı ruh halime bir de asla unutmayacağım taraftar tepkisi eklenince yaşadığım hayal kırıklığının boyutu arttı. Bizler de pek çoğunuz gibi genciz. Heyecanını, sevincini, hayal kırıklığını sizden farklı yaşamıyoruz. Galatasaray'a yakışmayacak bir skora imza atmış futbolculardan biri olarak dün gece benim için tarifi zor şeyler yaşandı. Dün geceki skor ve aslında birini hedef almaksızın ağzımdan çıkan sözler için özür dilerim. Ama emin olun geri alınamayacak skorlardan ve sözlerden sizlerden daha çok bedel ödüyoruz. Tekrar tüm taraftarımız ve camiamızdan özür dilerim bu şekilde gündeme geldiğim için."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor