Burak Yılmaz ödülünü aldı

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Mart ayının en iyi futbolcusu seçilen Burak ödülünü Konyaspor maçı öncesi Başkan Sadri Şener'in elinden aldı.1-31 Mart 2011 tarihleri arasında TrabzonCell aboneleri tarafından gönderilen SMS’lerin sonucunda; bu s

Burak Yılmaz ödülünü aldı

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Mart ayının en iyi futbolcusu seçilen Burak ödülünü Konyaspor maçı öncesi Başkan Sadri Şener'in elinden aldı.

1-31 Mart 2011 tarihleri arasında TrabzonCell aboneleri tarafından gönderilen SMS’lerin sonucunda; bu sezon ligde attığı 13 golle takımımızın en golcü ismi olan, Mart ayında Trabzonspor’un oynadığı maçlardaki göz dolduran performansı ve Beşiktaş maçında kırık burunla maça devam ederek 88. dakikada attığı galibiyet golüyle Burak Yılmaz ayın futbolcusu seçildi. Geçtiğimiz Aralık ayında ilk kez bu ödülü kazanan Burak, TrabzonCell abonelerinin SMS’le gönderdiği oyların yüzde 65ini alarak ikinci kez “TrabzonCell Ayın Futbolcusu” seçilmiş oldu.

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasının Nisan ayı oylaması da devam ediyor. TrabzonCell aboneleri, “Futbolcu” boşluk, seçtiği futbolcunun forma numarasını yazarak 1967’ye gönderdikleri SMS’lerle ayın futbolcusunu seçme ve ödülün verildiği maça bilet kazanma fırsatı yakalıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor