Burak Yılmaz neler söyledi?

Trabzonspor’un golcü Futbolcusu Burak Yılmaz neler söyledi.Burak; "Hafta içinde çok ciddi bir olay geçirdim. Beyin kanaması geçirdim. Maç öncesi yaptığımız ısınmada kaskla rahat edemedim ama çok şükür bir sorun olmadı. Yaşadığım olumsuzluk sonrası annem ç

Burak Yılmaz neler söyledi?

Trabzonspor’un golcü Futbolcusu Burak Yılmaz neler söyledi.

Burak; "Hafta içinde çok ciddi bir olay geçirdim. Beyin kanaması geçirdim. Maç öncesi yaptığımız ısınmada kaskla rahat edemedim ama çok şükür bir sorun olmadı. Yaşadığım olumsuzluk sonrası annem çok üzülmüştü. Bu nedenle attığım golü ona armağan etmek istedim.

Galatasaray ne kadar kötü bir sezon geçirse de kaliteli bir takım. Bizi zorlayacaklarını biliyorduk. Bu maçın dönüm maçı olacağını biliyorduk. Her hafta daha zor. Çok ciddi bir şampiyonluk yarışı var. Fenerbahçe de, Trabzonspor da hak ediyor şampiyonluğu. Daha az hata yapan şampiyon olacak. Olursak çok mutlu olacağız, olamazsak da Fenerbahçe'yi kutlayacağız"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor