Burak Yılmaz kadrodan çıkarıldı

EURO 2012 play-off ikinci maçında bugün Hırvatistan'la karşılaşacak A Milli Takımımızda Trabzonspor oyuncusu Burak Yılmaz, kalçasındaki sakatlık nedeniyle karşılaşma kadrosundan çıkarıldı. Burak Yılmaz, A Milli Takım'ın iki gün önce yaptığı antrenmanın so

Burak Yılmaz kadrodan çıkarıldı

EURO 2012 play-off ikinci maçında bugün Hırvatistan'la karşılaşacak A Milli Takımımızda Trabzonspor oyuncusu Burak Yılmaz, kalçasındaki sakatlık nedeniyle karşılaşma kadrosundan çıkarıldı. 

Burak Yılmaz, A Milli Takım'ın iki gün önce yaptığı antrenmanın son bölümünde sol uyluk iç bölgesindeki kas grubunda ağrı ve gerilme hissetmiş ve tedbir amaçlı olarak çalışmaya devam etmemişti.

Burak Yılmaz'a dün ve bugün yapılan ayrıntılı muayene-ileri tetkik (MRI) neticesinde kalça iç bölgesindeki bir kasta ikinci derece zorlanma ve küçük bir yırtık tespit edildi. Bu gelişme üzerine sağlık ekibinin önerisi, teknik heyetin kararıyla oyuncunun maç kadrosundan çıkarılmasına karar verildi. Milli futbolcunun tedavisine A Milli Takım sağlık ekibi tarafından devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler