Burak Yılmaz için öyle bir laf etti ki

 Bordo-Mavili kulübün Başkanı Sadri Şener'in, eski oyuncularının kendini yere bırakması için "Burak'ın hakeme gidip 'Penaltı değil' demesini beklerdim. Ama beklenmedik işler yaptığı için Galatasaray'da zaten..." diyerek Cimbom'a da taş attı. Trabzonspor G

Burak Yılmaz için öyle bir laf etti ki

 

Bordo-Mavili kulübün Başkanı Sadri Şener'in, eski oyuncularının kendini yere bırakması için "Burak'ın hakeme gidip 'Penaltı değil' demesini beklerdim. Ama beklenmedik işler yaptığı için Galatasaray'da zaten..." diyerek Cimbom'a da taş attı.

 

Trabzonspor Genel Sekreter Hasan Yener ise "Bana göre penaltı değildi. Bülent Yıldırım, çok yakındı. Herhalde atladı. Bu tarz hareketler olur. Futbolcuların bazılarında vardır. Burada işin düştüğü kişi hakemdir. Burak'a kızmaktansa maçın hakeminde suç bulmak daha doğru olur düşüncesindeyim. Futbolcu yalan da kendini atmışsa, bunu cezalandıracak olan hakemdir"dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler