Burak Yılmaz Güneş'in prensi

Attığı gollerle Trabzonspor'a hayat veren Burak Yılmaz, bundan sonra iyi veya kötü oyun değil alınacak skorun önemli olduğunu belirterek, şampiyonluk özlemine son verip tarihe geçmek istediklerini söyledi.Spor Toto Süper Ligi'nin 21. haftasında deplasmand

Burak Yılmaz Güneş'in prensi

Attığı gollerle Trabzonspor'a hayat veren Burak Yılmaz, bundan sonra iyi veya kötü oyun değil alınacak skorun önemli olduğunu belirterek, şampiyonluk özlemine son verip tarihe geçmek istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Sivasspor'u 3-2 mağlup eden Trabzonspor'da, Burak Yılmaz attığı kritik gollerle teknik direktör Şenol Güneş'in prensi oldu. 13 gollü Alex ve Emenike'nin ardından 11 gol ile gol krallığında iddialı duruma gelen Bordo-mavili oyuncu, takımı adına attığı kritik goller ise dikkat çekiyor. 7 maçta 11 gol atan Burak Yılmaz 4 maçta 2'şer gol atma başarısı gösterdi. 3 maçta ise 1'er gol atabilen Burak, takımın gol kralı olarak yer alıyor. Bordo-mavili takımın bu
sezon elde ettiği 47 puanın 21'nde imzası bulunuyor.

Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi önemli kulüplerde yaşadığı maceranın ardından Eskişehirspor'da oynama fırsatı bulmasına rağmen kendisini gösteremeyen Burak Yılmaz, geçtiğimiz sezonun ortasında transfer olduğu Trabzonspor'da adeta kendini buldu. Teknik direktör Şenol ile birlikte adeta yeniden doğan golcü oyuncu attığı kritik gollerle takımını ip üstünden alıyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in her zaman kendisine sahip çıktığını belirten Burak Yılmaz, "Her zaman hocamın kararlarına saygı duydum. Bana vermiş olduğu önerileri her zaman dinledim. Eleştirilerin yapıldığı dönemlerde, taraftarın tepkili olduğu zamanlarda benimle sürekli konuşarak rahatlamamı sağladı. Başarımın altından Şenol hoca büyük emeği var. Bende onu mahcup etmemek için sahada elimden gelen her şeyi yapıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor