Burak Yılmaz GS'de de kriz çıkardı!

Sarı-Kırmızılı kulüple olan kontratı 2019 yılına kadar uzatılmak istenen Burak Yılmaz’la ilk görüşme gerçekleşti. Ancak yönetimin, bu görüşmeden olumlu bir sonuç alamadığı öğrenildi. Golcü futbolcuya yıllık 2.3 milyon Euro öneren Galatasaraylı idareciler,

Burak Yılmaz GS'de de kriz çıkardı!

Sarı-Kırmızılı kulüple olan kontratı 2019 yılına kadar uzatılmak istenen Burak Yılmaz’la ilk görüşme gerçekleşti. Ancak yönetimin, bu görüşmeden olumlu bir sonuç alamadığı öğrenildi. Golcü futbolcuya yıllık 2.3 milyon Euro öneren Galatasaraylı idareciler, ödeme şeklinin kabul edilmemesi nedeniyle şimdilik geri adım atmak durumunda kaldı. Tarafların özellikle garanti para ve bonus ödemeler üzerinde uzlaşma sağlayamadığı belirlendi.

Buna karşın Sarı-Kırmızılı yönetim ve Burak Yılmaz’ın, 7 Mayıs Çarşamba günü Eskişehirspor’la oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Finali’nin ardından tekrar bir araya gelecekleri öğrenildi. Bilindiği üzere yönetim, Burak ve Selçuk’a aynı şartlarda aynı süreyle sözleşme önerme kararı almıştı. Operasyon olumlu yönde sonuçlanırsa, iki futbolcu da 2019 senesine kadar yıllık 2.3 milyon Euro’ya Galatasaray forması giyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor