Burak Yılmaz da tam sınırda

A Milli Futbol Takımı'nın yarın Azerbaycan ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu 10. ve son maçı öncesi ay-yıldızlı ekipte tam 9 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.Aday kadroda yer alan 9 futbolcu, yarınki maçta sarı kart görürse

Burak Yılmaz da tam sınırda

A Milli Futbol Takımı'nın yarın Azerbaycan ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu 10. ve son maçı öncesi ay-yıldızlı ekipte tam 9 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Aday kadroda yer alan 9 futbolcu, yarınki maçta sarı kart görürse, play-off'a kalınması halinde ilk karşılaşmada cezalı duruma düşecek.

Elemelerde daha önce yapılan maçlarda birer sarı kart gören Emre Belözoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta, Kazım Kazım, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Burak Yılmaz, Yekta Kurtuluş ve Hamit Altıntop, yarınki maçta da sarı kart görmeleri halinde, ay-yıldızlı ekibini grup ikincisi olarak play-off'a kalması durumunda, ilk maçta sahaya çıkamayacak.

Elemelerde sarı kart gören diğer oyunculardan Mehmet Topuz, Almanya ve Azerbaycan maçları için belirlenen aday kadroya alınmazken, Selçuk Şahin ise sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.

Statü gereği, elemelerde aralıklı da olsa 2 sarı kart gören oyuncular cezalı duruma düşüyor. Grup aşamasındaki kartlar, play-off için de geçerli oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler