Burak Yılmaz Çin'i karıştırdı!

Daha önce Trabzonspor'da gol krallığı yaşamış olan Burak Yılmaz devre arası transfer olduğu Çin'in Pekin Gouan takımında 2.5 ayda yalnızca 2 maça çıktı. Bu durum ülkede tartışma konusu oldu.   Çin basını, Türk futbolcunun "uyluk kas rüptüründe" sorun oldu

Burak Yılmaz Çin'i karıştırdı!
Daha önce Trabzonspor'da gol krallığı yaşamış olan Burak Yılmaz devre arası transfer olduğu Çin'in Pekin Gouan takımında 2.5 ayda yalnızca 2 maça çıktı. Bu durum ülkede tartışma konusu oldu.
 
Çin basını, Türk futbolcunun "uyluk kas rüptüründe" sorun olduğunu bu yüzden bir türlü sahalara dönemediğini belirterek transfer olmasında payı olan menajer Keixing Wei'nin koltuğunun sallandığını ve yeterli tetkikleri yapmadığı belirtilen kulüp doktoru Yin Shuang'ın ise görevine son verildiğini iddia etti. Başkan Ning Luo'nun, transferle ilgili kulüp içinde soruşturma yaptırdığı ve ihmali olan tüm isimlerin sorgulanmasını istediği de gelen bilgiler arasında.
 
FRANSA'YA GİDEMEZ!
Çin basını, Türk futbolcunun "uyluk kas rüptüründe" sorun olduğunu bu yüzden bir türlü sahalara dönemediğini belirtirken Euro 2016'da oynamasının zor olduğunu belirtti..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor