Burak Yılmaz bunu da yaptı!

Galatasaray'dan son dakikada sürpriz bir şekilde Çin'e transfer olan Burak Yılmaz, deyim yerindeyse bu ülkeye tam kadro gidiyor. Ailesiyle birlikte bir aşçı, masör, bakıcı ve tercüman da götürecek olan Burak, Pekin'de bir de villa alacak.   GALATASARAY'IN

Burak Yılmaz bunu da yaptı!
Galatasaray'dan son dakikada sürpriz bir şekilde Çin'e transfer olan Burak Yılmaz, deyim yerindeyse bu ülkeye tam kadro gidiyor. Ailesiyle birlikte bir aşçı, masör, bakıcı ve tercüman da götürecek olan Burak, Pekin'de bir de villa alacak.
 
GALATASARAY'IN KAZANCI 3.5 MİLYON EURO!
 
Bu arada 8 milyon Euro'ya satılan Burak'ın Galatasaray'dan 2.5 milyon Euro alacağı olduğu öğrenildi. Trabzonspor'a verilecek 2 milyon Euro da düşülürse kulübün kazancı 3.5 milyon Euro'ya iniyor.
 
"FATİH HOCAM GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GİT DEDİ"
 
Hürriyet gazetesinin haberine göre; Türkiye'den ayrılmadan önce Fatih Terim ile görüştüğünü kaydeden golcü oyuncu, "Fatih Terim'i ziyaret ettim. Fatih hocam bana, 'Gönül rahatlığıyla Çin'e git' dedi. Fatih hocamı biraz üzgün gördüm, belki de oraya gittiğim içindir. Beni Galatasaray'a alan Fatih hocamdı. Kendisine çok teşekkür ettim. Bana, beni Çin'de takip edeceğini söyledi. Ben rahatım, elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor