Burak Yılmaz Avrupa'da gol atamadı

Spor Toto Süper Lig'de attığı 13 golle, gol krallığında önde giden Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Bordo-mavili forma ile Avrupa'da oynadığı maçlarda ise gol atma başarısı gösteremedi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkamamanın üzüntüs

Burak Yılmaz Avrupa'da gol atamadı

Spor Toto Süper Lig'de attığı 13 golle, gol krallığında önde giden Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Bordo-mavili forma ile Avrupa'da oynadığı maçlarda ise gol atma başarısı gösteremedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkamamanın üzüntüsünü yaşayan Trabzonspor'da, golcü oyuncu Burak Yılmaz ise 5 resmi maçta gol atamadı. Süper Lig'de son 3 maçında Sivasspor, Beşiktaş ve Mersin İdman Yurdu karşısında gol bulamayan Burak Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Inter ve Lille maçlarını da boş geçti. Golcü oyuncu 6 Kasım Pazar günü oynanan Kayserispor maçında 2 gol atmıştı.

TRABZONSPOR FORMASIYLA AVRUPA'DA GOLÜ YOK

Trabzonspor formasıyla lig harikalar ortaya çıkartan Burak Yılmaz, aynı forma ile Avrupa'da başarılı olamadı. Son haftalarda hem Spor Toto Süper Lig'de hem de devler liginde sessizliğe bürünen golcü oyuncu Avrupa'da oynadığı 7 maçta ise golle tanışmadı. Bordo-mavili forma ile bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında Portekiz'in Benfica takımı ile eşleyen Trabzonspor 2-0 ve 1-1'lık skorlar ile rakibine elenmişti. İki maçta da forma giyen Burak golle tanışamadı. Ardından UEFA Avrupa Ligi için

İspanya'nın Athletic Bilbao takımı ile eşleşen Bordo-mavililer de Burak Yılmaz bu maçta 7 dakika sahada kaldı. Bu maçta gördüğü kırmızı kart UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3 maç ceza almasına yol açtı. Devler Ligi'nde ise CSKA Moskava, İnter ve Lille maçlarında sahada kalan oyuncu bir varlık gösteremedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor