Burak Yılmaz altın çağını yaşıyor

Bu sezon takımı adına 13 gole imza atan Burak Yılmaz, Bordo-mavili forma ile altın çağını yaşıyor. Golcü oyuncunun rakip fileleri havalandırdığı maçlarda ise Trabzonspor yenilgi yüzü görmedi.Spor Toto Süper Ligin 24. haftasında deplasmanda Beşiktaş karşıs

Burak Yılmaz altın çağını yaşıyor

Bu sezon takımı adına 13 gole imza atan Burak Yılmaz, Bordo-mavili forma ile altın çağını yaşıyor. Golcü oyuncunun rakip fileleri havalandırdığı maçlarda ise Trabzonspor yenilgi yüzü görmedi.

Spor Toto Süper Ligin 24. haftasında deplasmanda Beşiktaş karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan Trabzonspor zirve yarışında büyük bir moral depoladı. Maçın ikinci yarısında yüzünü darbe almasına rağmen gösterdiği mücadele ile takımını galibiyete taşıyan Burak Yılmaz, Bordo-mavili takımın en çok gol atan oyuncusu oldu.

Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi önemli kulüplerde yaşadığı maceranın ardından Eskişehirspor'da oynama fırsatı bulmasına rağmen kendisini gösteremeyen Burak, geçtiğimiz sezonun ortasında transfer olduğu Trabzonspor'da Şenol Güneş ile birlikte altın çağını yaşıyor. Kritik maçlarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken golcü oyuncunun, gol attığı maçlarda ise Trabzonspor yenilgi yüzü görmedi.

BURAK YILMAZ'IN 25 PUANDA İMZASI VAR

Trabzonspor bu sezon oynadığı 24 lig karşılaşmasında 16 galibiyet 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Attığı 51 gole karşılık kalesinde ise 20 gol gördü. Bordo-mavililer söz konusu maçlarda 54 puan topladı. Burak Yılmaz ise toplanan 54 puanın 25'nde imzası bulunuyor. Bordo-mavili forma ile altın çağını yaşayan Burak Yılmaz, bu sezon attığı 13 golün 9'nu dış sahada attı. Golcü oyuncu dış sahada 5 maçta gol atma başarısı gösterirken, 5 maçın 4'ünde 2'şer gol attı.

Burak Yılmaz'ın bu sezon gol attığı maçlar ise şu şekilde:

Trabzonspor-Sivasspor: 6-1 (Burak 1 gol)

Kasımpaşaspor-Trabzonspor: 0-7 (Burak 2 gol)

Trabzonspor-Gençlerbirliği: 3-1 (Burak 1 gol)

Gaziantepspor-Trabzonspor: 1-3 (Burak 2 gol)

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Trabzonspor: 1-3 (Burak 2 gol)

Trabzonspor-Karabükspor: 3-0 (Burak 1 gol)

Sivasspor-Trabzonspor: 2-3 (Burak 2 gol)

Trabzonspor-Kayserispor: 3-3 (Burak 1 gol)

Beşiktaş-Trabzonspor: 1-2 (Burak 1 gol)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor