Burak Yılmaz açıklama yaptı

Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu. Burak; "Herşey çok iyi gidiyor tam olarak hazır değiliz. Bizden daha çok ara vermiş arkadaşlarımız var hep birlikte çalışarak hazır olacağız, herşey düzenine oturacak. Umut gol attığın

Burak Yılmaz açıklama yaptı

Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu.

Burak; "Herşey çok iyi gidiyor tam olarak hazır değiliz. Bizden daha çok ara vermiş arkadaşlarımız var hep birlikte çalışarak hazır olacağız, herşey düzenine oturacak. Umut gol attığında kendim atmış gibi seviniyorum, onda da aynı sevinci görüyorum. Umut yıllardır Trabzon'da oynayan bir oyuncu allah ikimizede yardım etsin ve istediğimi başarılara ulaşalım.."

"Değişikliğin ve performanısımın yükselmesinin sebebi hocamız Şenol Güneş'tir. Ona çok teşekkür ediyorum, gerçi ne kadar etsem azdır çünkü hiç bir zaman böyle tavan yapmamıştım. Bana sahip çıkan takım arakdaşlarımla birlikte yükseliyoruz. Takım olarak yükselişimiz başarılarımızada yansıyor. Liderlikte böyle geldi ve bir aile ortamı gibi çok iyi şekilde çalışıyoruz. Herşeyimizle Trabzonspor'un şampiyonluğuna kilitlendik ve bu doğrultuda hedefimize doğru ilerliyoruz.."

"Herkes Fenerbahçe maçını konuşuyor ama bizim önce Ankaragücü maçımız var, daha sonra Fenerbahçe maçına bakarız. Ankaragücü'nü yenerek başlamak istiyoruz ve sonrasında önümüze tek tek bakacağız.."

"Bana bu büyük şerefi verdiler ve elimden geleni yapacağım. Milli takıma gittim elimden geleni yaptım ve yapacağım da; biz çok iyi oyunculardan kuruluyuz. İçeride dışarda herkesi yenebiliriz. Nasıl Azerbaycan'a yenildiysek, herkesi de yenebilirz.."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor