Burak ve Serkan'dan imza günü!

Trabzonspor’un cumartesi günü İzmit İsmetpaşa Stadyumu’nda oynayacağı Kasımpaşa maçı öncesinde Trabzonspor futbolcuları Burak ve Serkan TrabzonCell’in düzenleyeceği imza gününe katılacak. TrabzonCell, 12 Mart Cumartesi günü oynanacak olan Kasımpaşa maçı ö

Burak ve Serkan'dan imza günü!

Trabzonspor’un cumartesi günü İzmit İsmetpaşa Stadyumu’nda oynayacağı Kasımpaşa maçı öncesinde Trabzonspor futbolcuları Burak ve Serkan TrabzonCell’in düzenleyeceği imza gününe katılacak.

 

TrabzonCell, 12 Mart Cumartesi günü oynanacak olan Kasımpaşa maçı öncesinde Trabzonspor futbolcuları Burak ve Serkan taraftarları ile buluşacak.

 

İzmit Merkez’deki Avea İletişim Merkezi Aslan Elektronik’te saat 13.00’te başlayacak olan etkinlikte taraftarlar futbolcularla sohbet edebilecek ve fotoğraf çektirip imza alabilecekler. TrabzonCell, arzu eden taraftarlara futbolcularla birlikte hatıra fotoğrafı çekip anında fotoğrafların baskısını yapacak. Taraftarlar bu hatıra fotoğraflarını futbolculara imzalatabilecekler. İmza günü için gelen taraftarlar TrabzonCell’in ayrıcalıklarıyla da tanışma imkanı bulacaklar.

 

Bunun yanında, TS Club tırı Kocaeli’ne giderek maç günü İsmetpaşa Stadyumu önünde taraftara hizmet verecek.

 

İmza gününün yapılacağı Avea İletişim Merkezi’nin bilgileri:

Aslan Elektronik

Adres: Ömer Ağa Mah.İstiklal Cad. No:94/B İzmit

Tel: 0262 331 04 04

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler