Burak ve Serkan'a forma şansı!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş ilk 11'ni belirlemeye çalışıyor. Deneyimli teknik adam, cezalı oldukları için Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Burak Yılmaz'a ve Serkan Balc

Burak ve Serkan'a forma şansı!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş ilk 11'ni belirlemeye çalışıyor.

 

Deneyimli teknik adam, cezalı oldukları için Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Burak Yılmaz'a ve Serkan Balcı ilk 11'de şans verecek.

Hafta sonu deplasmanda Başkent temsilcisi Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

 

Teknik Direktör Şenol Güneş, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle Kasımpaşa maçında sahaya sürdüğü 3 oyuncuyu Gençlerbirliği maçında ilk 11'de sahaya sürmeyeceğinin sinyalini verdi. Bordo-mavili takımın cezası nedeniyle İzmit İsmet paşa Stadyumunda oynadığı Kasımpaşaspor maçında as kadro ile sahaya çıkan İbrahim Yattara, Tayfun Cora, Pawel Brozek'i yedek kulübesine çekeceğinin işaretini yapılan taktik çalışmalarında veren Güneş, bu oyuncuların yerine Serkan Balcı, Ceyhun Gülselam ve maske ile oynayacak olan Burak Yılmaz'a forma şansı vermesi bekleniyor.

Gençlerbirliği karşısında orta sahayı güçlü tutmak isteyen deneyimli teknik adamın savunmayı geri dönüşleri konusunda ise oyuncularını uyardı. Kasımpaşa maçının kasetini oyuncularıyla birlikte izleyen deneyimli teknik adam yapılan hataları gösterirken, bir daha geri dönüşler konusunda sıkıntı yaşamamalarını istedi. Güneş, zorlu yarışta her oyuncusundan savunmaya yardımcı olmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler