Burak ve Onur takımda kalacak mı

Trabzonspor'un 2. Başkanı Necmettin Aytekin, ismi başta Atletico Madrid olmak üzere pek çok Avrupa kulübüyle anılan Burak Yılmaz'ın, bordo mavili takımda kalmak istediğini söyledi.SÖZLEŞMESİYLE İLGİLİ BİR KAYGIMIZ YOKRadyospor'da açıklamalarda bulunan Ayt

Burak ve Onur takımda kalacak mı

Trabzonspor'un 2. Başkanı Necmettin Aytekin, ismi başta Atletico Madrid olmak üzere pek çok Avrupa kulübüyle anılan Burak Yılmaz'ın, bordo mavili takımda kalmak istediğini söyledi.

SÖZLEŞMESİYLE İLGİLİ BİR KAYGIMIZ YOK

Radyospor'da açıklamalarda bulunan Aytekin, "Burak bizim futbolcumuz, 5 yıllık sözleşmesi var. Şenol Güneş'le birlikte yıldızı parladı. Avrupa'nın en iyi golcüleri arasında yer alıyor. Trabzon'u ve Trabzonspor'u seviyor, ayrılmak gibi bir düşüncesi yok. Trabzonspor'la Burak arasında herhangi bir sorun yok. Sözleşmesiyle de ilgili bir kaygımız yok. Teklifler olabilir; ama Burak Trabzonspor'un oyuncusudur ve ayrılmayı düşünmüyor" dedi.

ONUR'LA HER AN YENİ SÖZLEŞME YAPILABİLİR

2. Başkan Aytekin, kaleci Onur'la çok kısa bir süre içerisinde yeni sözleşme yapabileceklerine vurgu yaparak, "Onur'un sözleşmesini uzatmak konusunda hiçbir sorun yok. Bugün yarın yeni sözleşme yaparız.Mevcut sözleşmesi zaten 1 buçuk yıl devam ediyor; ama yeni sözleşmeyi de çok kısa bir süre içerisinde yapacağımızı tahmin ediyorum.  Arada bir sorun yok.  Karşılıklı anlayışla beraber yeni sözleşme yapılacağını inanıyorum" şeklinde konuştu.

AYDINLAR'IN KENDİ GÖRÜŞÜDÜR

Necmettin Aytekin, eski TFF Başkanı Aydınlar'ın istifasıyla ilgili olarak ise "Mehmet Ali Aydınlar, bu işin üstesinden gelemeyeceğini anlayacağınca çekildi. Kendi görüşüdür, saygı duymak gerekir" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor