Burak ve Olcan'dan kötü haber

Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Burak Yılmaz ve Olcan Adın'dan gelen haberler moralleri bozdu.Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 4 Mart Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıkları

Burak ve Olcan'dan kötü haber

Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Burak Yılmaz ve Olcan Adın'dan gelen haberler moralleri bozdu.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 4 Mart Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Glowacki, Halil Altıntop, Vittek, Polonya milli takım kampından henüz dönmeyen Adrian ile milli takım kamplarından sakat dönen Burak, Olcan ve Cech katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Mustafa Yumlu ise doktor kontrolünde koşmakla yetinde.

Trabzonsporlu futbolcular, pas çalışmasının ardından yarı sahada taktik bir çalışma gerçekleştirerek antrenmanı tamamladı.

-Burak Yılmaz'ın ağrıları arttı-
(A) Milli Futbol Takımı'nın antrenmanında takım arkadaşı Tolga ile çarpışarak sağ dizinden sakatlanan ve Slovakya ile yapılan hazırlık maçının ikinci yarısında oyuna giren Burak'ın ağrılarının öncekine oranla arttığı ve bu futbolcunun Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

Daha önce Mersin İdmanyurdu maçında sağ ayak bileğine darbe alan Olcan'ın da Slovakya maçın ardından sakatlığının nüksettiği ve bu oyuncunun da Burak gibi Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışılacağı, Cech'in ise sakatlığının daha hafif olduğu ve maçta forma giymesinin beklendiği ifade edildi.

Glowacki ve Vittek'in Beşiktaş maçında oynayamayacakları, Halil Altıntop'un da oynamasının zor olduğu kaydedildi.

Bordo-mavililer, yarın Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor