Burak transferinde ne oldu?

Burak Yılmaz’ı Galatasaray’a kadar getiren süreçte yönetim adeta skandallar zincirine imza attı. Yönetim gerçekleri Trabzonsporlulardan saklayarak, kendini kurtarmaya çalıştı. Ancak Burak’ın Galatasaray’a gitmesiyle birlikte de zor durumda kaldı.Trabzonsp

Burak transferinde ne oldu?

Burak Yılmaz’ı Galatasaray’a kadar getiren süreçte yönetim adeta skandallar zincirine imza attı. Yönetim gerçekleri Trabzonsporlulardan saklayarak, kendini kurtarmaya çalıştı. Ancak Burak’ın Galatasaray’a gitmesiyle birlikte de zor durumda kaldı.

Trabzonspor taraftarları Burak Yılmaz’ın Galatasaray’a gitmesinin ardından bordo mavili yönetimi hedef tahtası haline getirerek, başkan Sadri Şener’e yönetimini yenile çağrısı yapmaya başladı.

                              

BU MADDEYİ HANGİ YÖNETİCİ KABUL ETTİ

Bu futbolcunun sözleşmesini uzatması için Burak ile görüşmeleri hangi yönetici yaptı?  

2009 -2010 futbol sezonunun devre arasında Gökhan’a karşılık Fenerbahçe’den alınan Burak 2010 -2011 futbol sezonunun sonunda 19 gole imza attı. Bu sezon sözleşmesi sona eren Burak ile masaya oturuldu. Burak’ın sözleşmesine bu maddeyi koymasına müsaade eden ve adeta bir yönetici beceriksizliğine imza atan isim kimdi?

Bu yöneticiyi  açıklamakta mı Trabzonspor’un ulvi menfaatleri ile ters düşüyor?

 

ŞENER’DEN SAKLANDI MI?

 

Burak’ın sözleşmesinin uzatılması için yapılan görüşmelerin ardından Başkan Sadri Şener bilgilendirildi mi?

Burak’ın sözleşmesinde yer alan “ 5 Milyon getirirse gider” maddesinin yer aldığı  başkan Sadri Şener’e söylendi mi? Yoksa bu madde görüşmeleri sürdüren isim tarafından ondan saklandı mı? Şener bu madeninin varlığını ne zaman ve kimden öğrendi?

Başkan Sadri Şener “ Burak delikanlı çocuktur Avrupaya gideezse kalır” şeklinde açıklama yaparken bu maddeden haberi var mıydı ?

Şener böyle bir madeninin varlığını öğrendiğinde ne tepki verdi?.

 

 YÖNETİM KAMUOYUNA YALAN KONUŞTU

Burak’ın sözleşmesine " 5 milyon euro getirirse gider "maddesinin koyulduğunun tartışılmaya başlanmasının ardından  yönetim  kamuoyuna sürekli olarak gerçeği gizleme ve  kamuoyunu aldatmaya yönelik  mesajlar verdi.  

 Burak’ın sözleşmesinde böyle bir madde var mı şeklindeki sorulara “Avrupa için var, bu madde Türkiye için geçerli değil” şeklinde gerçek dışı cevaplar vererek kamuoyundan gelecek tepkileri azaltmaya çalıştı.

Burak’ın sözleşmesinde bu madeninin sadece Avrupa için olduğu yalanının arkasına sığınan yönetim, basını ve kamuoyunu yanıltmaya çalışırken, aslında Trabzonspor’u hem maddi hem de manevi büyük bir zarara uğratmış oldu.

 

ALBAYRAK NE DEMEK İSTEDİ

 

Burak’ın Galatasaray’a gitmesinin ardından Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak’ın açıklamaları transferde bir takım gariplikler olduğunu da ortaya koydu.

Albayrak’ın “Biz Burak’ı Trabzonspor kampından değil Lokomotif Moskova’nın kampından aldık” şeklindeki açıklaması ile ne anlama geliyor.

Burak Yılmaz G.Saray yöneticisi Albayrak’ın dediği gibi Lokomotif Moskova’nın Slovenya’da ki kampına gitti mi?

Eğer gittiyse Galatasaray’dan alacağının nerdeyse iki katını kazanacağı  Lokomotif Moskova’ya imza atmadan neden ayrıldı.

Lokomotif Moskova yetkilileri, bu futbolcunun transferi için gereken belgeleri yönetiminizden istedi mi?

Eğer istediyse, Burak’ın transferi için gereken belgeler Moskova kulübüne gönderildi mi?

Belgeleri gönderme işlemi kaç gün sürdü?

Bu belgeler gönderilirken, ödeme şartlarına her dakika yeni bir madde eklendi mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor