Burak: Tam idmana geliyordum...

Trabzonspor'da 'Yılmaz Savaşcı' olarak adlandırılan Burak Yılmaz'ın motive edenin kentte asılan bordo-mavili takımın şampiyonluk dönemindeki efsane kadronun fotoğrafı olduğu ortaya çıktı.Burak'ın, Trabzon'a geldiğinde bir gün idmana giderken bir binanın d

Burak: Tam idmana geliyordum...

Trabzonspor'da 'Yılmaz Savaşcı' olarak adlandırılan Burak Yılmaz'ın motive edenin kentte asılan bordo-mavili takımın şampiyonluk dönemindeki efsane kadronun fotoğrafı olduğu ortaya çıktı.

Burak'ın, Trabzon'a geldiğinde bir gün idmana giderken bir binanın duvarına asılan efsane kadronun fotoğrafından çok etkilendiğini ve kendilerin de şampiyon olarak böyle bir fotoğrafının asılmasını istediği öğrenildi.

Bu fotoğrafının motivasyonda çok önemli yer tuttuğunu anlatan Burak'ın, "Bir gün idmana gelirken kentte efsane kadronun fotoğrafını gördüm. Fotoğrafta 'gönlüm hep seni arıyor neredesin sen? Bu kalp seni unutur mu ?' diye yazıyordu. Bu fotoğraftan çok etkilendim. İnşallah biz de şampiyon olur ve kendi fotoğraflarımızı astırırız" ifadesini kullandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler