Burak & Selçuk benimle dalga geçiyor

Trabzonspor'un eski Galatasaray'ın yeni golcüsü Umut Bulut, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşması TRT Spor'da yayınlanan Futbol Ateşi programına özel bir röportaj verdi.Sarı-kırmızılı takımdaki performansını değerlen

Burak & Selçuk benimle dalga geçiyor

Trabzonspor'un eski Galatasaray'ın yeni golcüsü Umut Bulut, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşması TRT Spor'da yayınlanan Futbol Ateşi programına özel bir röportaj verdi.

Sarı-kırmızılı takımdaki performansını değerlendiren golcü futbolcu geleceği hakkında da konuştu. Çok koşmasıyla tanınan 29 yaşındaki Umut, "Bunu en iyi Selçuk ve Burak biliyor. Benle hep bu konuda benimle dalga geçerler ve takılırlar." açıklamasında bulundu.

BAŞARININ NEDENİNİ AÇIKLADI

Bu seneki form durumunu değerlendiren Umut, "Galatasaray'ın çok iyi bir takım. Hazır kadroya geldik. Zaten Trabzon'da Burak ve Selçuk ile bir uyumumuz vardı. Galatasaray'da sanki yıllardır oynuyormuşuz gibi bir ortam var. Kulüpte çalışanlar olsun, sağlık ekibi olsun, mutfak personeli, herkes bize çok sıcak davrandı. Her şey çok güzel. Başarının nedeni budur." dedi.

GALATASARAY'DA OYNAMAK KOLAY DEĞİL

Son vuruşlardaki başarısını takım arkadaşlarına bağlayan A Milli futbolcu, "Aslında sadece özgüvenle alakalı. Sezona iyi başlamam. Süper Kupa ve ligde attığım goller üst üste gelince bana büyük bir rahatlık verdi. Galatasaray'da oynamak kolay değil. Bu konuma gelmek çok zor. Takım da iyi olunca ben gol atamasam da gol atamamam gündeme gelmiyor. Burak var, diğer takım arkadaşlarım var. Attığım zaman da zaten gol yükünü çekmiş oluyorum. Bunun verdiği bir rahatlık var." şeklinde konuştu.

YILLAR BOYU GALATASARAY

Bundan sonraki hedefleri hakkında konuşan Umut Bulut, "İleride ne olur bilemiyorum ama Galatasaray'da çok mutluyum. Uzun yıllar bu kulübe hizmet etmek istiyorum. Hocamızın raporu doğrultusunda gerekenler yapılacaktır. Umarım faydalı olurum" ifadelerini kullandı.

SELÇUK VE BURAK BENİMLE DALGA GEÇİYOR

Oyun anlayışı hakkında konuşan Umut pres yapmasına değinerek, "Bu tamamen kişisel. Bunu en iyi Selçuk ve Burak biliyor. Benle hep bu konuda benimle dalga geçerler ve takılırlar. Açıkçası top rakibe geçince ben rahatsız oluyorum. Bir an önce baskı yapayım ve ileriye vursunlar, sonra top bize gelsin diye baskı yapıyorum. Bazen de taktik gereği yapıyoruz. Hocamız istiyor." dedi.

SİVAS'A ATTIĞIM GOL ÇOK GÜZELDİ

15 hafta sonunda en beğendiği golü açıklayan Umut, "Sivas'a çaprazdan attığım gol güzel. O şutu bir tek Selçuk bekliyordu. Bana yine takılarak 'Ya Umut senin sağ çaprazdan attığın dengesiz şutların vardır, at artık' dedi. O maça nasip oldu. Selçuk dedi diye vurmadım ama pozisyon öyle gelişti. Orta yapacaktım, vurdum ve gol oldu. Onun dışında Kayserispor'a attığım kafa golü iyiydi. Gerçi bu sene 11 golün 6-7 tanesi son vuruş olarak attım. Fenerbahçe'ye Süper Kupa'da attığım 2. gol de çok güzeldi" açıklamasında bulundu.

DÜNYANIN KONUŞTUĞU BİR MAÇ OLACAK

Türk Telekom Arena'da ilk kez Fenerbahçe karşısında oynaması beklenen Umut Bulut, " Dünyanın konuşacağı bir derbi olacak. Sivas'tan aldığımız 3 puan bizi hazırlayacak. Zor maç. Kendimiz ve Fenerbahçe'nin konumunu biliyoruz. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Ummadığımız şeyleri yapıyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde de yaptılar. Bu maçta ilk dakikadan itibaren yaparlar. Hiç derbi yaşamadım Arena'da ama neler yapabileceklerini hayal edebiliyorum" sözleriyle açıklamasını noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor