Burak, sakın kaale bile alma!

Aykut Kocaman'ın, “Hırvatistan rövanşına 'sakatım' diyerek çıkmayanlar var” sözüyle birlikte gözler bu tanıma uyan tek kişi durumundaki Burak Yılmaz'a çevrildi. Yeni polemiğe Trabzon'un yanıtı merak konusu.Geçtiğimiz sezona damgasını vuran olaylardan biri

Burak, sakın kaale bile alma!

Aykut Kocaman'ın, “Hırvatistan rövanşına 'sakatım' diyerek çıkmayanlar var” sözüyle birlikte gözler bu tanıma uyan tek kişi durumundaki Burak Yılmaz'a çevrildi. Yeni polemiğe Trabzon'un yanıtı merak konusu.

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran olaylardan biri, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Trabzonspor’un hocası Şenol Güneş arasındaki polemikti. Kocaman’ın, yarıştaki rakibini hedef alarak, “Penaltıları incelenmeli” sözleri, Bordo-Mavili cepheden sert tepki görmüş, iki teknik adam arasındaki ağır dozlu atışmalar birbirini izlemişti. Ve benzer bir polemiğin fitili de önceki akşam Kadıköy’de ateşlendi.

Milli takımın 2012 hüsranına dair faturanın Fenerbahçeli oyunculara yüklendiğini söyleyen Aykut Kocaman, “Hırvatistan maçından sonra bizim oyunculara gelen oklar, 2-3 gün sonra sakatım diyerek ikinci maça çıkmayan oyunculara da dağıtılsa bu futbolcular biraz daha soğukkanlı hale gelir” sözleriyle adeta Burak Yılmaz’ı işaret etti.

Mersin’de oynayınca...
Çünkü Hırvatistan rövanşında kafilede bulunmasına rağmen ‘sakatlık’ gerekçesiyle forma giyemeyen tek isim Trabzonspor’un yıldızından başkası değildi. Ayrıca Kocaman’ın bu sözleri söylerken, Burak Yılmaz’ın cuma akşamı oynanan Mersin maçında forma giymesinden de etkilendiği edinilen bilgiler arasında.

Kocaman’ın sözlerine henüz Trabzon kanadından bir yanıt gelmezken, bu yöndeki bir açıklamanın İnter karşılaşmasından sonra yapılması bekleniyor.

Bir başka bilgi de Trabzonspor kurmaylarının Burak Yılmaz’a ‘sus’ emri verdiği.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor