Burak: Penaltı kaçırdım ama...!

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın dün akşam Kazakistan'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada bir gol atarak takımının galibiyetinde önemli bir rol üstlenen Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Burak Yılmaz, maç sonrası açıklama yaptı.Karşılaşmada 1 gol atıp 1 pe

Burak: Penaltı kaçırdım ama...!

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın dün akşam Kazakistan'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada bir gol atarak takımının galibiyetinde önemli bir rol üstlenen Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Burak Yılmaz, maç sonrası açıklama yaptı.

Karşılaşmada 1 gol atıp 1 penaltı kaçıran Burak Yılmaz, yaptığı açıklamada, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, şunları söyledi:

''Ben iyi geçtiğini düşünüyorum. Penaltı kaçırdım ama bu herkesin başına gelebilir. Bu şanssızlık. Doğru köşeyi tercih ettim ama vuruşumda bir sıkıntı vardı. Olsun önemli olan maçı kazanmaktı. Üzerime düşen görevi yaptığımı düşünüyorum ama bugün oyun olarak bazı kesimleri tatmin etmemiş olabiliriz.

'Çok iyi oynayıp puan kaybetmek mi, kötü oynayıp kazanmak mı?' dediğinizde, şu ortamda kötü oynayıp kazanmayı tercih ederiz. Ancak ben kötü oynadığımızı da düşünmüyorum.

Çok baskılı, istekli oynadık. Son anlarda taraftarımızla birlikte muhteşem atmosfer vardı. Bocaladığımız dönem de oldu. 1-0'ı elde ettikten sonra farka gidebileceğimizi düşündük. Bu bize biraz rehavet verdi ama sonuçtan çok memnunuz. Eksik kaldığımız oldu, sakatlıklar oldu, Selçuk'un kırmızı kartı kötü oldu ama kazanmak çok önemliydi.''

İleride yalnız kalması konusunda ise Burak Yılmaz, ''Bu konuda konuşmak bana düşmez. Başımızda hocamız var. Onun tercihlerine saygı duymak zorundayız. Ben sahada kaldığım sürede elimden gelenin en iyisin yapmaya çalıştım'' dedi.

Liglerin ertelenmesinin Milli Takım'a etkisi konusunda ise Burak Yılmaz, ''Açıkçası ligin 4-5 haftası oynansaydı, çok daha farklı olacağını düşünüyorum. Fizik olarak gözle görülür bir gerileme var ama ben bunu atacağımızı düşünüyorum. Bu maçların bahanesi olmaz. Fizik olarak kötü de olsanız yakaladığımız şansı bırakmamalıyız'' diye konuştu.

Burak Yılmaz, penaltıyı kullandığı için pişman olmadığını kaydederek, ''Pişman değilim, kaçırmış olsam da pişman değilim. Arda'nın gol atmasına çok mutlu oldum'' dedi.

Attığı golde Selçuk'un payının da önemli olduğunu dile getiren Burak Yılmaz, ''Onu verdiği pas nedeniyle kutluyorum ama onun adına da çok üzüldüm. Yerine oynayacak oyuncu aratmaz ama kırmızı kart gördüğü için bizim için büyük kayıp'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor