Burak: "Önümüzdeki maçlar zor"

Kariyerinin en iyi dönemini Trabzon'da geçiren ve attığı 13 golle takımını sırtlayan Burak Yılmaz'a göre artık ligde Trabzonspor'a da Fenerbahçe'ye de rahat maç yok... Yıldız oyuncu, “Stresli anlarda en büyük ihtiyacımız taraftarımızın pozitif enerjisi” d

Burak: "Önümüzdeki maçlar zor"

Kariyerinin en iyi dönemini Trabzon'da geçiren ve attığı 13 golle takımını sırtlayan Burak Yılmaz'a göre artık ligde Trabzonspor'a da Fenerbahçe'ye de rahat maç yok... Yıldız oyuncu, “Stresli anlarda en büyük ihtiyacımız taraftarımızın pozitif enerjisi” diyor.

 

Daha önce de kısa süreli patlamalar yapmıştı ama Burak Yılmaz en büyük çıkışı hiç şüphesiz ki Trabzonspor’da yaşadı... Hocası Şenol Güneş’in özel olarak takımında görmek istediği genç futbolcu, ilk zamanlarında kulübede kaldı ama formayı sırtına geçirdikten sonra da asla bırakmadı. Kariyerinin en başarılı günlerini Bordo-Mavili ekipte yaşayan ve bu sayede A Milli Takım’ın da asları arasına giren Burak Yılmaz, bu sezon attığı 13 golle de Trabzonspor’un en skorer ismi.

 

Özellikle direkt puana yansıyan sayıların altında imzası bulunan yıldız oyuncunun yokluğu, Kasımpaşa maçında hayli hissedildi. Burnundaki kırık sebebiyle bir süredir ayrı çalışan Burak Yılmaz, dün ilk kez takıma katıldı ve performansıyla umut saçtı. Burak Yılmaz’a göre kalan periyottaki her maç bir final...

 

‘Artık skor önemli’

Kasımpaşa maçındaki zorlanmanın doğal olduğunu dile getirmekten kaçınmayan Bordo-Mavililer’in golcüsü, “Artık öyle bir sürece girildi ki, şampiyonluk potasındaki takımlar, yani ne biz ne de Fenerbahçe için kolay maç yok. Buna hazırız. Sadece taraftarımızdan stresin tavan yaptığı dönemlerde destek ve pozitif enerji bekliyoruz. Bu zamana kadar iyi oynadığımız birçok maçta puanlar da kaybettiğimizi düşünürseniz artık iyi futboldan çok skorlar önemli” ifadeleriyle hem 12. adama hem de şampiyonluk bekleyen camiaya seslendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor