Burak mütevaziliği bırakmıyor!

Takımın en skorer ismi olan Burak Yılmaz, Antalya'daki özel maçlardan sonra kupada da gollerini sürdürdüMilli oyuncu, “Önemli olan takımın kazanması” diyerek mütevaziliği de elden bırakmadı.Trabzonspor’da gösterdiği üst düzey performansla birlikte A Milli

Burak mütevaziliği bırakmıyor!

Takımın en skorer ismi olan Burak Yılmaz, Antalya'daki özel maçlardan sonra kupada da gollerini sürdürdüMilli oyuncu, “Önemli olan takımın kazanması” diyerek mütevaziliği de elden bırakmadı.

Trabzonspor’da gösterdiği üst düzey performansla birlikte A Milli Takım’a da çağrılmayı başaran Burak Yılmaz, kelimenin tam anlamıyla fark yaratıyor. Ligin ilk yarısında takımın en skorer ismi olmayı başaran genç futbolcu, yüksek formunu devre arası periyodunda da sürdürdü. Antalya’da oynanan hazırlık maçlarından sonra Türkiye Kupası’ndaki Konya Torku Şekerspor sınavını da boş geçmeyen Burak Yılmaz, mütevaziliği de elden bırakmıyor. Her fırsatta Trabzonspor’un başarısı için elinden geleni yaptığından bahseden Bordo-Mavili futbolcu, “Benim gol atmam, yani işimi iyi yapmam tabi ki sevindirici. Ancak her zaman önemli olan takımımızın kazanması. Trabzonspor’da kim gol atsa biliyorum ki diğerleri de aynı mutluluğu yaşıyor. Bu da başarımız için önemli” dedi.

‘Taraftarı özledik’

Uzun zamandır karşılarına çıkmadıkları Trabzonspor taraftarını da özlediklerini söyleyen Burak Yılmaz, “Manisaspor maçıyla birlikte yeniden bir araya geleceğiz. Ligin ikinci yarısında da ilk bölümde olduğu gibi aynı ilgi ve alakanın sürmesi en büyük beklentimiz” yorumlarını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler