Burak Mucizesi Sürüyor

 Burak Yılmaz, geçen sezon 34 haftada attığı gol sayısına bu sezon 19. haftada ulaştı.Burak Yılmaz geçen sezon 34 haftada 19 gol atmış ve kariyerinin en golcü sezonuna imza atmıştı. Burak Yılmaz bu sezon ise henüz 19.haftada 19 gol atmayı başardı.  Burak

Burak Mucizesi Sürüyor

 Burak Yılmaz, geçen sezon 34 haftada attığı gol sayısına bu sezon 19. haftada ulaştı.

Burak Yılmaz geçen sezon 34 haftada 19 gol atmış ve kariyerinin en golcü sezonuna imza atmıştı. Burak Yılmaz bu sezon ise henüz 19.haftada 19 gol atmayı başardı.  Burak Yılmaz bu sezon 16 maçta 19 gol atarken geçen sezon 30 maçta 19 gol kaydetmişti. Burak Yılmaz kalan 15 haftada en az 1 gol atarsa lig tarihinde en çok gol attığı sezonuna ulaşacak.

BURAK 7 TAKIMA BEDEL

Burak Yılmaz geride kalan 19 haftada 19 gol attı ve Süper Lig'de 7 takımdan fazla gol atmayı başardı. Burak Yılmaz 19 haftada Süper Lig'de Samsunspor, M.P.Antalyaspor, Orduspor, Gaziantepspor, Manisaspor, Karabükspor ve Ankaragücü takımlarından tek başına daha fazla gol atmayı başardı.

BURAK TRABZON'UN HER ŞEYİ!

Trabzonspor Süper Lig'de bu sezon oynadığı 19 maçta 8 galibiyet aldı. Trabzonspor bu sezon Manisaspor'u 2-1, Karabükspor'u 3-1, İ.B.Belediyespor ve Eskişehirspor'u 2-0, Ankaragücü'nü 3-2, Gaziantepspor'u 1-0, Kayserispor'u 2-1 ve Orduspor'u 4-1 yenerken bu maçların 7 tanesinde Burak Yılmaz gol attı. Burak Yılmaz bu 7 maçta toplamda 14 gole imza attı. Burak Yılmaz'ın bu sezon gol atmadığı maçlarda Trabzonspor sadece Gaziantepspor deplasmanında son dakikada Halil Altıntop'un gol attığı maçta 1-0 galip gelmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler