Burak kendini affettirecek

Avrupa'da ve Ligde aldığı cezalarla gündeme gelen Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Samsunspor karşısında sahada olacak. Forvette teknik direktör Şenol Güneş'in en çok güvendiği isimlerin başında gelen golcü oyuncu atacağı gollerle kendini affet

Burak kendini affettirecek

Avrupa'da ve Ligde aldığı cezalarla gündeme gelen Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Samsunspor karşısında sahada olacak. Forvette teknik direktör Şenol Güneş'in en çok güvendiği isimlerin başında gelen golcü oyuncu atacağı gollerle kendini affettirmek istiyor. 

Geçtiğimiz sezon ligde oynadığı 30 maçta 19 gol atarak futbol yaşantısının altın çağını yaşayan Burak Yılmaz, bu sezon kendisinden beklenen yüksek performansa henüz cevap verememenin sıkıntılarını yaşıyor. UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında, Athletic Bilbao karşısında gördüğü erken kırmızı kartla takımını eksik bırakan Burak Yılmaz UEFA tarafından 3 maç ile cezalandırıldı. Manisaspor ile oynanan maçta seyircilerle girdiği diyalog nedeniyle Burak, 1 maç ceza almıştı. İstanbul Büyükşehir
Belediyespor karşısında cezası biten golcü oyuncu Samsunspor maçında sahada olacak.
Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan başarısız sonuçların ardından kötü gidişe Samsunspor karşısında son vermek isteyen Trabzonspor, hücum ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor. Rakibi karşısında ligdeki ilk galibiyetini deplasmanda elde etme hedefinde olan Bordo-mavili takım da cezası sona eren Burak Yılmaz'da atacağı gollerle sıkıntılı günleri geride bırakmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor