Burak, ilk kez boş geçti...

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta itibariyle gol krallığında zirvede bulunan Burak Yılmaz, bu sezon ilk kez bir lig maçında golle tanışamadı.Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile 1-1 berabere kalırken; 10. haf

Burak, ilk kez boş geçti...

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta itibariyle gol krallığında zirvede bulunan Burak Yılmaz, bu sezon ilk kez bir lig maçında golle tanışamadı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile 1-1 berabere kalırken; 10. hafta itibariyle  gol krallığında zirvede bulunan Burak Yılmaz bu sezon ilk kez bir lig maçında golle tanışamadı.

Süper Lig'de Trabzonspor'un oynadığı bütün maçlarda ilk on birde sahaya çıkan Burak Yılmaz, bordo-mavilileri bu haftaya kadar hücumda adeta tek başına sırtlamıştı. Trabzonspor'un attığı 17 golün 13'ünde imzası bulunan golcü oyuncu, geride kalan on haftayı da boş geçmeyerek önemli bir istatistik yakamıştı. 11. haftada ilk kez gol atamayan Burak, kendisi adına bu önemli istatistiği de bozmuş oldu.

50. MAÇINA ÇIKTI
Burak Yılmaz, Mersin İdman Yurdu maçında görev yaparak Trabzonspor forması altında Süper Lig'de 50.maçını oynadı. 2009-10 sezonu devre arasında Trabzonspor'a gelen Burak Yılmaz geride kalan 50 lig maçında toplam 35 gol attı. Burak Yılmaz, Süper lig kariyeri boyunca ise 125 maçta 51 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor