Burak ile asla sorunum olmaz

Trabzonspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maç sırasında bir hatalı pas nedeniyle Burak Yılmaz, Aykut Akgün'e kızmış ancak maçın ardından hemen sarılıp özür dilemişti. Bununla da yetinmeyip bir açıklama yapan ve Aykut'tan özür dileyen Bu

Burak ile asla sorunum olmaz

Trabzonspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maç sırasında bir hatalı pas nedeniyle Burak Yılmaz, Aykut Akgün'e kızmış ancak maçın ardından hemen sarılıp özür dilemişti. 

Bununla da yetinmeyip bir açıklama yapan ve Aykut'tan özür dileyen Burak'ın bu tavrı beğeni topladı. Aykut Akgün de, Burak Yılmaz ile asla bir sorun yaşamadıklarını belirterek, "Burak Yılmaz ile asla sorunum olmaz.

O bizim takımımız için çok değerli bir oyuncu. Onun dışında da iyi bir insan. Bizim aramızda sorun varmış gibi gösterenleri anlamıyorum. Golden sonra ona ilk sarılanlardan biri bendim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor